Energetische polariteit en aantrekkingskracht

Energetische polariteit en aantrekkingskracht

Energetische polariteit

De mannelijke energie en de vrouwelijke energie zijn elkaars energetische polariteit. Beide energieën zijn in iedereen aanwezig. De mannelijke energie gaat over hoe jij jezelf (seksueel) in de buitenwereld uit. En de vrouwelijke energie gaat over hoe jij jouw (seksuele) binnenwereld ervaart. Dit kan vanuit Liefde zijn, maar ook vanuit angst. Bij angst ontstaat er een disbalans.

Maar zodra je de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf vanuit Liefde omarmt, ben je in staat om met beiden energieën in jezelf om te gaan. Ook tijdens de seks. Want hierdoor voel jij jezelf heel en compleet. Waardoor de aantrekkingskracht tussen de mannelijke en vrouwelijke polariteit verdwijnt. Wat trouwens losstaat van het geslacht.

Energetische polariteit

En wordt de seksuele aantrekkingskracht op basis van de ziel hierdoor juist sterker. Het gaat er dan om dat de energie van de ziel van de ander resoneert met de energie van je eigen ziel. En niet vanwege het gemis in jezelf, waardoor de aantrekkingskracht op basis van de energetische polariteit niet meer nodig is.

De aantrekkingskracht op basis van de ziel staat helemaal los van het ego en wat je denkt te krijgen van een ander. Zodat kan ontstaan wat wil ontstaan met Liefde als basis. Tijdens de seks ben je het ene moment in je vrouwelijke energie om de ander te kunnen ontvangen terwijl de ander in de mannelijke energie zit om zich te kunnen uiten. En het andere moment is het net andersom.

Beiden wissel je steeds af tussen de ander ontvangen en jezelf uiten. Waardoor de seksuele energie in jezelf en tussen elkaar kan stromen. Want zodra je beiden in dezelfde energie zit kan het niet stromen. En als je voornamelijk in je vrouwelijke energie zit en de ander in de mannelijke, of andersom, ontstaat er een innerlijke strijd. Want je bent dan afhankelijk van de ander om je heel en compleet te voelen.

Wat zich uit in je relatie en seksleven door behoeftigheid (vrouwelijk) en afstandelijkheid (mannelijk). Maar vanuit de heelheid en compleetheid in jezelf kies je vanuit Liefde voor wat seksueel met je ziel resoneert. Omdat wat niet resoneert geen aantrekkingskracht op je heeft. Je ziel voelt niet voor niets die aantrekkingskracht. Het is een teken op je pad van Liefde.

Gerelateerde artikelen

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Jezelf seksueel ervaren via een ander is magisch

Liefde of verliefdheid tijdens de seks is een groot verschil