Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Liefdesverbindingen

Liefdesverbindingen of liefdesrelaties zijn mogelijk tussen iedereen. Waardoor leeftijdsverschil, meerdere liefdespartners of geslacht niet uitmaakt. Het perfecte plaatje bestaat niet. Alles is perfect voor de Liefde. Zodra er allemaal oordelen zijn is er geen sprake van Liefde.

Maar van het spreken van het ego. Want Liefde is grensoverstijgend. Liefde kent geen hokjes of labels. Liefde is puur en heeft geen oordeel over goed of fout. En trekt zich niets aan van de beperkende menselijke gedachten over welke liefdesverbindingen of liefdesrelaties wel of niet mogen.

Liefdesverbindingen

Liefdesverbindingen of liefdesrelaties gaan over echte Liefde. Van ziel tot ziel. Zodat verbindingen of relaties tussen alle mensen mogelijk zijn. Maar om deze verbindingen in de wereld te kunnen uiten, moeten vaak uitdagingen overwonnen worden. Want op niet standaard liefdesverbindingen of liefdesrelaties rusten vaak nog (onbewust) oordelen.

De verzonnen hokjes en labels moeten duidelijkheid bieden. Maar veroorzaakt eerder afgescheidenheid. Door het gemis aan Liefde. De afgescheidenheid in jezelf of anderen wordt juist versterkt door hokjes en labels. Hoewel het gewoon maar het verschil tussen iets aanduidt, bevatten ze ook onderliggende oordelen.

Over wat goed of fout is. Hokjes en labels zijn allemaal verzonnen. Door in deze beperkingen vast blijven te zitten, kunnen harten niet goed geopend worden. Dit is terug te zien in hoe er gereageerd wordt op de liefdesverbindingen of liefdesrelaties van anderen. Stroomt de Liefde krachtig naar anderen dan is het hart open. En is de Liefde voelbaar, zonder oordeel.

Maar is de Liefde amper voelbaar dan is dat een signaal dat het hart gesloten is. En de Liefde niet kan stromen. De oordelen beperkingen de liefdesstroom. Maar het leven vanuit Liefde is zoveel mooier zonder alle oordelen die er bestaan. Kies voor Liefde ten aller tijden en de wereld zal veranderen in een magische plaats vol wonderen.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse