Seksrelatie of friends with benefits vanuit Liefde

Seksrelatie of friends with benefits vanuit Liefde

Seksrelatie

Een seksrelatie of friends with benefits vanuit Liefde is zeker mogelijk wanneer je geen vaste relatie wilt om welke reden dan ook. Het kiezen voor een vaste relatie hoeft niet. Jij hebt altijd de keuze. Zelfs als iedereen in je omgeving (op een bepaalde leeftijd) wel kiest voor een vaste relatie.

Seksrelatie of friends with benefits

Door te kiezen voor een seksrelatie of friends with benefits maakt jou niet minder liefdevol. Het betekent ook niet dat je niet in staat bent om een vaste relatie aan te gaan. Of dat er iets mis is met jou. Dat je alleen maar seks wilt en bang bent voor de Liefde.

Dit kan natuurlijk wel zo zijn, maar hoeft niet het geval te zijn. Liefde hoeft niet vastgelegd te worden in een vaste relatie. Liefde is zelfs niet exclusief. Want jij bent Liefde. En je mag zelf kiezen waar je deze naar toe laat stromen. Of naar wie.

Hier zijn geen regels aan gebonden. Of beperkingen in mogelijk. Liefde is overvloed en wil alleen maar gedeeld worden op wat voor manier dan ook. De relatievorm waarin maakt niet uit. Dit zegt niet over de Liefde, de echtheid of intensiteit ervan.

Een seksrelatie of friends with benefits kan dus prima. De liefdesverbinding tussen elkaar is waar het om draait. En daar hoef je helemaal geen vaste relatie voor te hebben. Zelfs als zou de seks puur om de seks gaan. Zodra er een liefdesverbinding tussen elkaar is, kan de Liefde stromen.

Deze liefdesverbinding is niets meer dan dat je beiden een open hart hebt en deze gevuld is met Liefde. Elkaar accepteert en respecteert. Niets projecteert op de ander. En zelf verantwoordelijk blijft voor het laten stromen van de Liefde in jezelf zodat dit ook kan stromen naar de ander toe.

Gerelateerde artikelen

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie