Liefdesrelatie vanuit afhankelijkheid

Liefdesrelatie vanuit afhankelijkheid

Liefdesrelatie

Een liefdesrelatie en seks met afhankelijkheid en behoeftigheid als basis geeft de mogelijkheid om jezelf te verstoppen. Door jezelf steeds aan de ander aan te passen, weinig eigen keuzes te maken en te doen wat de ander van je verwacht. Of zoals je denkt zoals het hoort. Het is veilig om jezelf niet zichtbaar te hoeven maken.

En jezelf klein te houden en amper verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen (seksueel) geluk. Je kunt elkaars triggers ontwijken en zoveel mogelijk aan de oppervlakte blijven. Met af en toe een diepe duik naar je ware zelf met een ervaring van echt geluk. Maar meestal een voorspelbaar dagelijks en seksueel leven.

Zodat er niet al te veel verrassingen of onzekerheden in de liefdesrelatie en tijdens de seks ontstaan. Want de ideale manier om jezelf te ontwijken is door je partner belangrijker te maken dan jezelf of de liefdesrelatie en seks met je partner belangrijker te maken dan de liefdesrelatie en seks met jezelf.

Je sluit jezelf hierdoor af van je emoties en verlangens. Dit kun je een heel leven lang volhouden. Maar je mist hierdoor de diepte in jezelf en de diepte die mogelijk is in een liefdesrelatie en tijdens de seks. Waardoor je niet het leven kunt leiden wat je wilt. Iedereen wilt Liefde ervaren. En vooral van je partner. Dus deze moet je (seksueel) tevreden houden.

Anders gaat je partner weg of houdt zijn of haar Liefde in. Je bent tenslotte afhankelijk en behoeftig. En je wilt deze Liefde niet verliezen. Dus blijf je jezelf (seksueel) aanpassen, waardoor je steeds meer jezelf verliest. Tot je beseft dat dit geen Liefde is. En je de Liefde in jezelf gaat ontwaken zodat je vrij kunt zijn om echt jezelf te zijn.

Liefdesrelatie en seks

Waardoor je niet meer afhankelijk of behoeftig hoeft te zijn. Je hebt hierdoor de kans om je eigen keuzes te maken omdat je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen geluk. Je gaat je eigen weg en verlangens weer voelen en volgen. Omdat je in verbinding met jezelf bent. De Liefde die jij bent. En dit geeft voldoening en vervulling in je leven.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Open of polyamoreuze relatie aangaan

Seksuele relatie of verbinding vanuit vertrouwen

Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde