Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Open seksualiteit

Een open seksualiteit is de basis voor een vrijer leven. Een leven waarin je over het algemeen doet wat je wilt en seks hebt met wie jij wilt. Of dit nu met dezelfde persoon is of steeds met andere personen. Dat maakt niet uit. En het is niet egoïstisch om te kiezen voor wat jij wilt in het leven. Waar je blij van wordt.

Open seksualiteit beleven

Het is de bedoeling van het leven om vrij te zijn en te genieten. Door een open seksualiteit ga je van overleven naar echt leven. Je seksualiteit is een zegen en absoluut geen zonde. Zelfs niet als je seksleven anders is dan wat je om je heen ziet en hoort. Want je hebt het recht om je seksualiteit te beleven op de manier waarop jij dat wilt.

Je bent geen foute man of vrouw als je een open seksualiteit ervaart en hier optimaal van geniet. Seksueel vrij zijn is magisch. Je straalt, bent zelfverzekerd, sexy en nog zoveel meer. Je trekt hierdoor steeds meer mensen in je leven aan die bij je passen. Want je maakt steeds makkelijker echte verbindingen met anderen.

Je weet wat je wilt en gaat ervoor. Natuurlijk is bij een open seksualiteit Liefde de drijfveer. Zodat je anderen niet hoeft te misbruiken om te krijgen wat je wilt. Bij Liefde gaat het altijd om het vrijwillig samenzijn. Elkaar loslaten wanneer nodig en elkaar alle vrijheid geven. Geen regels vanuit angst voor het ervaren van een tekort.

Terwijl je ook geen genoeg neemt met minder. Zoals met verbindingen die op angst gebaseerd zijn. Of seks die saai is. Je accepteert geen manipulatief of agressief gedrag van anderen. Je gaat voor het allerbeste. Wat niets meer of minder is dan een (seks)leven wat bij je past. Je volgt je verlangens.

Je voelt wat resoneert en wat niet. En kiest bewust voor wat wel resoneert. En soms kies je hier onbewust niet voor en dat is ook prima. Je leert hiervan. Zodat je beter leert afstemmen op jezelf en Liefde. Voor ongelooflijke ervaringen waar de Liefde en magie van afspat. Je bent dan één met de jezelf, een ander en het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Seksueel afstemmen op jezelf

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Gesloten seksualiteit en een identiteitscrisis

Seksuele basis kwijt zijn zorgt voor afstand