Seksueel afstemmen op jezelf

Seksueel afstemmen op jezelf

Seksueel afstemmen

Jezelf seksueel afstemmen op jezelf en het energieveld van Liefde is belangrijk als je een afgestemd seksleven wilt. Dit betekent dat je niets doet wat je niet wilt of niet bij je past. En dat Liefde de basis is. Want een seksleven wat afgestemd is geeft voldoening. Zodat je seksueel geluk ervaart. Klinkt logisch toch?

Jezelf seksueel afstemmen

Maar hoe doe je dat dan, jezelf afstemmen? De eerste stap is uit je hoofd gaan en je lichaam gaan voelen. Door je lichaam te gaan voelen kom je in het huidige moment. Hierdoor kun je contact maken met jezelf. Heb je lichaam bewust lief. Want elke keer wanneer jij je lichaam afwijst, wijs jij de Liefde die jij bent af.

Waardoor het onmogelijk is om jezelf op Liefde af te stemmen. Dus wees lief en dankbaar voor je lichaam. Want om op het energieveld van Liefde af te kunnen stemmen moet je Liefde zijn. Zodat je dezelfde frequentie hebt. Maar je lichaam accepteren zoals het is kan een hele uitdaging zijn.

Zeker wanneer je denkt dat het niet aan de bestaande normen voldoet. Of volgens jou mankementen vertoont. Toch is het belangrijk om eerst je lichaam te acceperen. Open je lichaam voor de Liefde.Even geen oordelen. En laat alle emoties en gedachten die opkomen er gewoon zijn. Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Waardoor de Liefde door je lichaam kan stromen.

Door in het nu te zijn met alles wat er is, maak je al verbinding met het energieveld van Liefde. Precies op het moment dat je stopt met vechten en jezelf opent voor wat er is. Open jij je lichaam voor de Liefde. Dan ontstaat er namelijk ruimte voor iets nieuws. Omdat jij je nergens meer aan vasthoudt. Waardoor kan ontstaan wat afgestemd is op Liefde.

Wat dat dan ook is. Dat maakt eigenlijk ook niet uit. Omdat het altijd om de Liefde gaat. Zodat de diepst mogelijke verbinding tussen elkaar kan ontstaan. Vanuit pure vrijheid om volledig jezelf te zijn en de ander ook volledig te accepteren zoals hij of zij is. Dan ontstaat er magie. Wat je nooit hebt kunnen bedenken.

Gerelateerde artikelen

Seksleven creëren wat bij je past

Liefde heelt alles

Liefdesenergie, iedereen en alles is Liefde

Liefde voor partner, vrienden of kinderen

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch