Levenslust en passie ontstaan in je tweede chakra

Levenslust en passie ontstaan in je tweede chakra

Levenslust

Je levenslust kun je vrijlaten door je seksuele energie ofwel levensenergie in dit chakra bewust te activeren. Zodat je levensenergie weer optimaal kan stromen. Elke overtuiging die je hebt over je seksualiteit vermeerdert of vermindert je levenslust. Je hebt hier dus veel invloed op. Wat betekent dat je deze levenskracht bewust kunt versterken.

Levenslust en passie

Door uit de overleefstand te stappen en echt te gaan leven kom je weer in aanraking met je levenslust. Waardoor je verbinding kunt maken met het leven, jezelf en anderen. Zonder oordeel of verwachting. Je voelt de passie in jezelf ontstaan voor het leven en je gaat hierdoor voelen wat bij je past. Je passie en levenslust zijn verbonden met je seksualiteit.

Zin hebben in het leven is niet afhankelijk van de omstandigheden buiten jezelf. Dit is een gedachte die vanuit een tekort in jezelf ontstaat. Door je seksualiteit te helen voel jij je weer in verbinding met jezelf, je passie en levenslust. Want dit komt van binnenuit. En omdat het van binnenuit komt heb je hier altijd toegang tot.

Zonder je levenslust en passie ervaar je een gemis in jezelf. Je ziel verlangt naar echte verbinding. Waardoor je een leegte ervaart. Je bent namelijk niet jezelf. Omdat je geen verbinding met jezelf kunt maken. Je masker afgooien is nodig wanneer je niet jezelf kunt uiten vanuit de angst om te veel te zijn of om juist te weinig te zijn.

Wanneer je de verbinding met je eigen seksualiteit herstelt vanuit Liefde, ga je in je kracht staan. De kracht om jezelf te zijn en te uiten. Ook seksueel zodat je jouw levenslust en passie kunt voelen. En door hier dankbaar voor te zijn gebeuren er magische dingen in je leven. Dankbaar voor je eigen kracht.

Vanuit deze kracht creëer je je hele leven. Je maakt keuzes die bij je passen en niet omdat het zo hoort of omdat anderen het willen. Door zelf je eigen keuzes te maken, word je levenslust en passie groter en groter. Want je levensenergie gaat steeds krachtiger stromen. Je ervaart dan het leven zelf, de wonderen van het leven.

Gerelateerde artikelen

Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie

Passievolle seks kun je leren 

Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier