Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Saaie seks

Saaie seks is bijna niet mogelijk als er sprake is van Liefde en een seksuele match. Liefde zorgt namelijk voor vrijheid, passie en verlangen. Anders is er geen sprake van Liefde. Maar van gehechtheid aan iemand. Omdat die ander je geeft wat je in jezelf mist. Ofwel waar je in jezelf niet mee in verbinding bent. En je afhankelijk bent van de ander om je goed te voelen over jezelf en gelukkig te zijn.

Saaie seks

Zodra de verliefdheid over is en er geen sprake is van Liefde zal het seksuele verlangen naar de ander verdwijnen en de passie doven. Omdat er te veel regels zijn waaraan voldoen moet worden om de veiligheid en geborgenheid te kunnen waarborgen. Regels en passie gaan niet goed samen. Passie moet vrij kunnen stromen. Geen kader waarin iets moet passen, maar puur vanuit je hart en ziel. Het is grensoverschrijdend.

Passie ontstaat door het volledig accepteren van jezelf en je verlangens. Er is geen goed of fout. Dit is Liefde. Liefde is geen overtreffende trap van iets erg leuk vinden. Liefde omvat alles. Ook dingen die je niet leuk vindt. Liefde komt van binnenuit. Het is je staat van zijn. En als je in verbinding met Liefde bent komen je verlangens en de passie vanzelf naar boven. Je wegwijzers voor een leven wat bij je past.

Een gesloten hart houdt je verlangens en passies vast in je lichaam. Het is niet dat deze er niet zijn, ze kunnen alleen geen kant op. De energie stroomt niet. Je kunt jezelf niet zijn en niet uiten. Dit zorgt voor een gevoel van gemis. Een leegte in jezelf. Omdat je niet in verbinding met jezelf bent. En zodra je niet in verbinding met jezelf bent, kun je ook niet voelen of de ander een seksuele match is op basis van de ziel.

Seksuele match

Een seksuele match zorgt ervoor dat je naar elkaar verlangt. Er is een onverklaarbare aantrekkingskracht. Het gaat niet om iets te krijgen. Zoals bevestiging, aandacht of Liefde. Je ziel is met de ander verbonden. En dit uit zich via je lichaam. Je vindt de ander lekker ruiken, proeven, klinken, voelen en er lekker uit zien. Los van alle bestaande beelden in je hoofd van wat aantrekkelijk is. Alleen via je lichaam kun je deze dingen ervaren.

Je voelt het in je lichaam, de fysieke sensaties die ontstaan. En een heel duidelijk ja gevoel. Een ontembaar verlangen om bij elkaar te zijn. Er is geen logische verklaring. De ziel van de ander raakt je. Je voelt dit in je lichaam. Dit kan je ego triggeren. Zodat je gaat loslaten wat niet meer bij je ziel past. Om je Liefde nog krachtiger te laten stralen. Omdat je de waarheid in jezelf voelt. Er is een natuurlijk gevoel van vertrouwen dat het zo is en moet zijn.

Je kunt er tegen vechten. En het uit je hoofd praten. Maar het gevoel gaat hiermee niet weg. Deze aantrekkingskracht is zo sterk dat het je lichamelijk opent. Als de seksuele aantrekkingskracht niet groot genoeg is, zie je de ander waarschijnlijk niet eens staan. Want je ego zit hier dan tussen. Deze aantrekkingskracht is zo sterk omdat je seksualiteit verbonden is met je levensenergie ofwel jouw levenskracht. Waardoor deze kracht vrij komt en gaat stromen. Want je seksualiteit is de bron van jouw levenskracht.

Het is dus geen oppervlakkige verbinding. Je wordt juist uit je comfortzone getrokken. En is bedoeld om de diepst mogelijke verbinding te ervaren. Waarin je lichaam, hart, geest en ziel samenkomen. Je hebt dezelfde energievibratie. Dit betekent niet dat je precies dezelfde verlangens hebt. Maar wel dat je bij elkaar past. Dit staat los van je ego. Er is sprake van een sterke en onbreekbare zielsband. Die ervoor zorgt dat je jouw seksualiteit volledig gaat accepteren, omarmen en uiten. Puur vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Seksuele match is op basis van de energie van de ziel

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen