Passievolle seks kun je leren

Passievolle seks kun je leren

Passievolle seks

Passievolle seks is iets wat je kan leren. Net als Liefde. Het is namelijk niet alleen een gevoel. Wat vaak afhankelijk is van iets of iemand buiten jezelf. Maar het is een staat van zijn. Het komt altijd van binnenuit. Het is een staat van open zijn. Jezelf durven zijn en uiten. Door te kiezen voor Liefde en passie in je leven.

Passievolle seks

Het jezelf toestaan om dit te ervaren en ervoor te gaan. Door alles wat je tegenhoudt los te laten. Angsten overwinnen, oordelen laten gaan en verwachtingen minimaliseren. Zodat je vrij bent. Vrij om je eigen leven te leven. Passie kan niet bestaan zonder verlangen vanuit je ziel. En je ziel wijst de weg.

Je ziel weet wat het beste is voor jou en je tijdelijke lichaam hier op aarde. Een verlangen ontstaat door jezelf toe te staan om te genieten. En dit kan al een probleem zijn. Met name met betrekking tot seks. Het is nog steeds beladen met allemaal oordelen. Wanneer het wel of niet mag. Met wie wel en wie niet.

Hoe het wel en niet goed is. Dit maakt het genieten van seks een stuk lastiger. Waardoor er geen passie aanwezig is. Passie betekent met aandacht aanwezig zijn, er open voor staan en ervan genieten of plezier aan beleven. Wanneer je iets vanuit passie doet, zal het extra bijdragen aan de gezondheid van je lichaam.

Je merkt een groot verschil tussen iets met of zonder passie doen. Passie zorgt voor een stromende energie. Omdat passie ontstaat vanuit Liefde. Seks zonder passie is vaak onbewust of op de automatische piloot, omdat het moet, even snel tussendoor zodat je er weer vanaf bent of met tegenzin.

Seks hebben zonder passie kan zelfs je seksualiteit blokkeren. En hiermee jouw levensenergie. Want seks is de bron van jouw levensenergie. Door eerst passie te voelen voordat je seks hebt, kun je echt van de seks genieten zodat je passievolle seks ervaart. Je hoeft geen genoegen met minder te nemen.

Gerelateerde artikelen

Gezonde seksualiteit uit zich op een natuurlijke wijze

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Seksualiteit en levenskwaliteit zijn met elkaar verbonden

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten