Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten

Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten

Trio

Met het trio van Liefde, Passie en Seks kun je de dagelijkse sleur omtoveren in onvergetelijke momenten. Het is gratis en je hoeft de deur niet uit. Je hebt niets anders nodig dan jezelf en je partner. Je moet hier alleen wel echt tijd voor vrijmaken. Het komt niet vanzelf.

Trio van Liefde, Passie en Seks

Het begint met de Liefde voor jezelf en je eigen seksualiteit. Laat alle oordelen over seks los. Over wat goed of fout is. Maak je hart vrij. Zodat de seksuele Liefde in jezelf kan stromen. En open jezelf voor je seksuele verlangens, de passie ontstaat dan vanzelf.
Zonder passie is het net een taak op je to-do lijstje.

Omarm je seksuele verlangens en uit deze vanuit de Liefde in jezelf. Je kan en mag je verlangens vervullen. Ook jij hebt recht op al het moois wat seks je te bieden heeft. Zoals plezier en genot. Maar vooral de meest intieme verbinding met jezelf en je partner. Alles draait om de verbinding met jezelf en elkaar.

Seks is een onderdeel van het menszijn. Om volledig te kunnen zijn. Tijdens seks kan en mag alles van jezelf meedoen. Het is niet alleen een verbinding op het lichamelijke niveau, maar ook op het emotionele, mentale en het spirituele niveau. Waardoor je helemaal één bent met jezelf en je partner. En dit gevoel is onvergetelijk.

Het is je diepste verlangen vanuit je ziel. Terug naar de eenheid in jezelf. Je natuurlijke staat van zijn. Terug naar de bron van Liefde. Vlinders in je buik. Jezelf volledig omarmen zoals je bent. Jezelf toestemming geven om jezelf aan de Liefde, Passie en Seks over te geven. Zodat je levensenergie optimaal kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele passie heeft seksuele verlangens nodig

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksueel gedrag transformeren van angst naar Liefde

Seksuele afstand tussen elkaar verkleinen of opheffen

Seksuele ervaringen opdoen voor meer inzicht in jezelf