Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie

Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie

Geen seksuele intimiteit

Seks in een relatie is wel belangrijk. Hierdoor maak je echt verbinding met jezelf en een ander. Ten minste als het vanuit Liefde is. Je natuurlijke staat van zijn. Geen seksuele intimiteit dooft het vuur en de passie in je relatie.

Je seksuele verlangens niet volgen heeft gevolgen. Want seksuele intimiteit is niet te vervangen door iets anders. Deze verbinding is onmisbaar in de relatie met jezelf en met je partner.

Vuur en passie

Je dagelijkse bezigheden delen zijn vaak niet zielsverbindend. Het gaat vooral om het ego. Om bevestiging, aandacht en Liefde te krijgen van de ander. Het tekort in jezelf proberen op te vullen via de ander.

Een ego verbinding. Omdat het ego altijd iets wil van de ander. Zielsverbindingen zijn anders. Deze gaan over Liefde en aantrekkingskracht. Over je diepste verlangens delen, je ziel. Het delen van de Liefde.

Liefde

De Liefde die je bent. En elkaar vrij laten om deze Liefde en verlangens te kunnen volgen. Omdat verlangens de wegwijzers van je ziel zijn. Het pad van de Liefde. Wanneer je deze niet volgt, blokkeer je jouw levensenergie, je vuur en passie.

Dit laat je zien waar je nog niet vrij bent. Welke belemmeringen je nog tegen de Liefde hebt. Waardoor jij jezelf nog tegenhoudt om jezelf te zijn en te uiten vanuit Liefde. En hierdoor minder genot en plezier kunt ervaren.

Liefde wordt vaak als iets speciaals gezien. Maar het is je natuurlijke staat van zijn. Zodra je bewust bent van de Liefde die je bent, voel je Liefde voor alles en iedereen. Dan is er geen sprake meer van persoonlijke ego Liefde.

Waardoor er vrijheid ontstaat. En er echte verbinding kan ontstaan, op zielsniveau. Verbinding door het samen zijn. Samen in het moment aanwezig zijn. Dit is magisch. Omdat er een volledige acceptatie voor wat er is is.

Zonder verhalen over hoe het zou moeten zijn. Je denkt niet na. Gaat op in het moment en volgt je hart. Precies zoals het bedoeld is. Voorbij het ego. En er seksuele intimiteit kan ontstaan. Waardoor geen seksuele intimiteit geen optie meer is.

Want het gebeurt gewoon op een natuurlijke manier. Wanneer dit niet het geval is, is dat omdat er geen seksuele aantrekkingskracht is. Hierdoor is er weinig vuur en passie in je relatie. Omdat het niet kunnen delen van je seksualiteit dit blokkeert.

Geen seksuele intimiteit

Want passie, het vuur en verlangen ontstaan vanuit je seksualiteit. Geen seksuele intimiteit hebben met je partner is hierdoor een gemis. Omdat het een natuurlijke roep van je ziel is. Jezelf op een seksuele manier te laten zien.

Door je seksueel te uiten En op deze manier je Liefde te delen. Dit brengt zoveel meer diepgang in je relatie. Een intimiteit die alleen mogelijk is via seks. Als er tenminste seksuele aantrekkingskracht is.

Gerelateerde artikelen

Geen seksuele aantrekkingskracht tussen jou en je partner

Geen zin in seks is niet de schuld van iemand anders

Saaie seks door te weinig verlangen en passie of geen match

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier