Liefde lichamelijk uiten is niet onbelangrijk

Liefde lichamelijk uiten is niet onbelangrijk

Liefde lichamelijk uiten

Je lichaam is je huis. Het huis van je ziel. Maar je kunt je hierin niet thuis en onveilig voelen. En als jij je angstig voelt kan de Liefde niet stromen. Angst houdt de Liefde tegen. De Liefde die jij bent, huist in jouw lichaam en wilt geuit worden. Op alle niveaus. Door zowel de Liefde lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel te uiten.

Door lichamelijk contact met jezelf of een ander te beperken of te vermijden ontzeg je jezelf het laten stromen van de Liefde die je bent op deze manier. Want je houdt jezelf in. Aanraken is natuurlijk. Knuffelen is natuurlijk. Zoenen is natuurlijk. Seks is natuurlijk. Alle beperkingen hierop zijn onnatuurlijk. Ofwel je gaat tegen je eigen natuur in.

De Liefde niet lichamelijk uiten is schadelijk. Je levensenergie kan namelijk hierdoor niet optimaal stromen. Want er is een reden die je tegenhoudt om de Liefde niet lichamelijk te uiten. En deze reden beperkt je. Het gaat namelijk om de reden. Waarom het niet zou mogen of kunnen.

En je ontneemt jezelf hiermee het plezier en genot wat je lichaam en seksualiteit jou kan geven. Dit plezier en genot is een verlangen van de ziel. En hiervoor is het van belang dat je goed kunt voelen. Zowel lichamelijk als emotioneel. Seksualiteit delen is iemand toegang geven tot je lichamelijke huis ofwel je tempel.

Liefde lichamelijk uiten

Liefde zorgt voor het openen van je huis. En angst zorgt voor het sluiten van je huis. Iemand geen toegang durven geven, terwijl er wel een zielsverlangen is, is de Liefde inhouden. Vanwege de angst in jezelf is verbinding met jezelf en een ander bijna onmogelijk. Echte verbinding is nodig om de Liefde in jezelf te kunnen laten stromen. Waardoor dit ook naar de ander stroomt.

En dan is je seksualiteit delen een bewuste keuze. Vanuit een zielsverlangen en Liefde. Zodat je ook kunt kiezen voor wat bij je past. Zonder schuld- of schaamtegevoelens. Je kunt dan iemand toe te laten, die wederzijdse verlangens heeft. Zodat je samen de Liefde kunt uiten. Op een manier die bij je past waardoor er wonderen ontstaan.

Gerelateerde artikelen

Liefde, kracht en wijsheid de basis in jezelf

Diepste verlangen laat diepste pijn naar bovenkomen

Seksuele triggers en open blijven in het moment

De Liefde is alles wat je nodig hebt

Seksuele toenadering en je hart volgen