Seksuele toenadering en je hart volgen

Seksuele toenadering en je hart volgen

Seksuele toenadering

Een relatie zonder seks mist iets fundamenteels en dit is niet te compenseren. Om deze verbinding wel te kunnen ervaren moet je seksuele toenadering zoeken of dit kunnen ontvangen. Door overgave aan je ziel ga je uit je hoofd en in je hart. En weet je precies hoe je dit op een passende manier kunt doen of hiervoor openstaan om de verbinding te kunnen maken vanuit Liefde.

Je volgt dan de Liefde die zich via jouw ziel laat leiden. Seksuele toenadering zoeken is een lastige kwestie als de ander gesloten is. En hier dus niet voor openstaat. Je loopt als het ware tegen een muur op. Dit kan pijnlijk voelen en als afwijzing ervaren worden. Maar dit staat los van jou. Dus laat je hierdoor niet tegenhouden om je hart te volgen. En seksuele toenadering te blijven zoeken. 

Seksuele toenadering zoeken

Je hart vertelt je met wie dit mogelijk is. Liefde zoekt Liefde. Misschien is het niet mogelijk bij je partner als de deur gesloten is. Want je kunt jouw partner niet veranderen. De keuze is aan jou. Loslaten of vasthouden. Als je partner hierin niet in staat is en er geen verbinding op deze manier gemaakt kan worden, doe je jezelf te kort.

De seksuele blokkade bij je partner is geen reden om je eigen seksualiteit ook te blokkeren. Want hierdoor kan je levensenergie ook niet meer optimaal stromen waardoor je leven saai en voorspelbaar wordt. Ofwel minder plezier en genot ervaart omdat je dit jezelf niet geeft. Wat niet de schuld van jouw partner is.

Omdat je niet afhankelijk bent van je partner. Jouw seksualiteit is jouw verantwoordelijkheid. Je partner staat hier los van. Door je seksualiteit vanuit Liefde te delen, opent het nieuwe deuren. Waardoor er zoveel meer mogelijk is in je leven. Een leven vol overvloed. Omdat je vanuit jouw eigen creatiekracht gaat creëren.

En aangezien jouw seksualiteit hier de bron van is, is je seksuele energie laten stromen belangrijk. Je partner hier controle over geven is dan geen liefdevolle keuze. Vanuit Liefde is namelijk alles mogelijk. Liefde kent geen regels over goed of fout. Liefde is onvoorwaardelijk en oneindig.

Gerelateerde artikelen

Geef je over aan je ziel in plaats van aan je ego

Waanzinnige seks, is dat wel echt nodig?

Liefdevolle fysieke aanraking helpt om te helen

Liefdevolle seks is een keuze

Energie tijdens de seks is bepalend voor de ervaring