Waanzinnige seks, is dat wel echt nodig?

Waanzinnige seks, is dat wel echt nodig?

Waanzinnige seks

Ja! Want waarom zou je hier niet voor kiezen? Denk je dat het niet voor jou weggelegd is? Voel je je niet goed genoeg? Heb je niet de juiste partner? Of welke overtuiging komt er nog meer in je op waarom waanzinnige seks (of hoe je het ook wilt noemen) niet kan of nodig is?

Waanzinnige seks

Waanzinnige seks ontstaat wanneer je echt verbinding met jezelf en de ander kunt maken. Het maakt dan niet uit hoe de seks eruit ziet. Want zodra je de Liefde kan laten stromen tussen elkaar is dat het enige wat op dat moment belangrijk is.

Alle handelingen en woorden vloeien voort uit deze Liefde. Het is een samenspel van de Liefde in jezelf uiten en voor de Liefde van de ander openstaan. Dus waarom niet waanzinnige seks ervaren door echt verbinding te maken?

Seks vanuit Liefde geeft je de basis om jezelf te zijn en de ander zichzelf te laten zijn. Zodat je beiden vrij bent om je seksueel te uiten. Zodra dit niet mogelijk is, wordt het wel erg moeilijk om waanzinnige seks te ervaren. En is de seks vaak niet voldoening gevend.

Saaie seks, oppervlakkige seks, spannende seks, intieme seks… Het zijn allemaal keuzes. En afhankelijk van jouw overtuigingen. Niemand kiest bewust voor saaie seks. Dit is seks vanuit angst. Waardoor je niet jezelf kunt zijn tijdens de seks en niet kiest voor wat bij je past.

En dit is altijd voelbaar. Door bewust te worden van je overtuigingen over seks kun je erachter komen waarom je seksleven op dit moment is zoals het is. Zodat je hier verandering in kunt gaan brengen. En de Liefde tijdens de seks kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit negeren is tegen je eigen natuur ingaan

Soloseks als beoefening van zelfliefde

Sexting voegt andere opties toe aan je seksleven

Seksuele voorkeuren zijn wegwijzers van je ziel

Seksspeeltjes gebruiken als liefdesaccesoires of genotsmiddel