Seksuele voorkeuren zijn wegwijzers van je ziel

Seksuele voorkeuren zijn wegwijzers van je ziel

Seksuele voorkeuren

Niemand is diep van binnen standaard of saai. Iedereen heeft bepaalde seksuele voorkeuren. De vraag is alleen durf je hier naar te handelen? Of blijf je liever veilig in je comfortzone? En ga je de angst en het bijbehorende ongemak uit weg.

Seksuele voorkeuren

Zodra je spiritueel ontwaakt, zul je ook seksueel ontwaken. Waardoor je bewust gaat worden van wat er dieper in jou zich afspeelt. Er komen dan andere seksuele voorkeuren naar boven. Of eigenlijk komen er situaties en mensen op je pad die je hier bewust van maken.

Door je seksueel te triggeren of je voelt je juist enorm seksueel aangetrokken tot iets of iemand (anders). En het kan ook zijn dat je een leegte in jezelf ervaart tijdens de seks. Dan is het tijd om naar binnen te keren. Omdat je ziel met je probeert te communiceren. Om je de weg te wijzen naar de Liefde die je bent.

Met als doel om het pad van de Liefde te volgen. Zodat je de Liefde kunt uitstralen die je bent als je je hart volgt. Om zo meer Liefde te verspreiden. Dus door het niet uiten van je seksuele voorkeuren straal je geen Liefde uit tijdens de seks. Omdat je een deel van je seksualiteit negeert. En dit is geen Liefde.

De seks gaat dan niet meer om de Liefde in jezelf te delen, maar om het krijgen van iets van de anders. Aangezien je seksuele voorkeuren je jezelf laten uiten op een manier die bij jou past. Ongeacht wat anderen ervan vinden. Om zo een bijdrage te leveren met het creëren van een nieuwe wereld. Waarin Liefde de basis is.

Jouw seksuele voorkeuren kunnen niet fout zijn. Zolang ze niet vanuit het ego zijn, is Liefde de basis. Je ziel kent geen schaamte of schuld. Je mag genieten van seks. Je mag je seksuele voorkeuren uiten en hier naar leven. Juist om de Liefde in jezelf te omarmen, uiten en te verspreiden op je eigen unieke manier.

Gerelateerde artikelen

Seksualiteit negeren is tegen je eigen natuur ingaan

Spetterende seks door je seksualiteit met je hart te verbinden

Zielsverwanten ontmoet je tijdens je seksuele ontwaking

Seksspeeltjes gebruiken als liefdesaccesoires

Intieme seks begint met jezelf durven open te stellen