Zielsverwanten ontmoet je tijdens je seksuele ontwaking

Zielsverwanten ontmoet je tijdens je seksuele ontwaking

Zielsverwanten

Zielsverwanten maken afspraken met elkaar. Zodat je elkaar weer tegenkomt op aarde. Om elkaar te helpen groeien, bloeien en terug te keren naar de Liefde. Angst transformeren naar Liefde. Dit proces van het hart steeds weer verder te openen voor jezelf (ook je seksualiteit), anderen en het leven, hoort hierbij.

Zielsverwanten

De seksuele aantrekkingskracht tussen zielsverwanten is hierdoor krachtig. Dit is ook altijd wederzijds. Zodat de seksuele energie resoneert en je bij elkaar wilt zijn. Samen iets wilt ervaren. Dit kan van alles zijn. Het helpt je in ieder geval in je ontwakingsproces. Vooral je seksuele ontwaking, wat een belangrijk onderdeel is in je spirituele ontwaking.

Je seksuele ontwaking vormt een stevige basis voor de overige ontwakingen. Seksualiteit en spiritualiteit zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Of je hier nu wel of niet bewust van bent. Alles begint bij je eigen seksualiteit en hoe je hiermee omgaat. En om je eigen seksualiteit te omarmen moet je er eerst bewust van worden dat je jezelf tegenhoudt.

Omarming van wat er is, is altijd vanuit Liefde. Liefde heeft geen verhaal nodig. Het is er altijd. Omdat jij Liefde bent. Zielsverwanten laten je deze Liefde ervaren door je te raken. Ook je pijnpunten. Juist deze hebben Liefde nodig om te helen. Want Liefde zorgt voor innerlijke vrede. En verbinding ontstaat vanuit je seksualiteit. 

Zielsafspraken zijn dan ook blijvend. De aantrekkingskracht, het seksuele verlangen naar elkaar dient een doel. Zodat je weer op zoek gaat naar elkaar. Om weer bij elkaar te kunnen zijn. Maar om samen te komen moet je je hart verder openen. Soms voelt dit onmogelijk en doet alles gewoon te veel pijn. Maar deze pijn is er niet voor niets. 

Want het is de poort naar Liefde. Door jezelf seksueel te open kan de energie vanuit je 2e chakra naar je hart stromen. En zul je zielsverwanten aantrekken. Hoeveel zielsverwanten hangt af van hoe open je bent en wat je levenspad is om je de levenslessen te bieden die je nodig hebt hier op aarde om Liefde uit te stralen.

Gerelateerde artikelen

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Seksualiteit en spiritualiteit: expressie van je ware zelf

Seksuele shift is onderdeel van het ontwakingsproces

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Seksuele liefdesverbinding; het aardse en hemelse