Seksuele shift is onderdeel van het ontwakingsproces

Seksuele shift is onderdeel van het ontwakingsproces

Seksuele shift

De seksuele shift is langzaam tot stand aan het komen. Steeds meer mensen zijn aan het spiritueel ontwaken en verlangen naar een andere manier van leven. Ze bewandelen, met vallen en opstaan, het pad van de Liefde.

En daarin zal seks niet ontbreken. Seksualiteit is een belangrijk onderdeel van het ontwakingsproces. Juist omdat hier zoveel angst op zit. Ontwaken zonder je seksualiteit in het licht van de Liefde te houden is niet volledig.

Seksuele shift

Echt alles dient zichtbaar te worden, alles wat in de weg staat van Liefde En op seksualiteit zit heel veel angst. Daarom wordt seksuele heling nog vaak vermeden. Het is nog te pijnlijk om de realiteit onder ogen te komen.

Er is nog veel afwijzing en een groot gebrek aan Liefde. Maar de behoefte aan diepgang, ook tijdens de seks, zal steeds meer groeien. Het verlangen naar echte intimiteit zal dit versterken.

Steeds meer mensen zullen zich bezig gaan houden met het herontdekken van hun seksualiteit en taboes doorbreken. En vanuit de nieuwe visie op basis van Liefde ontstaan er nieuwe seksuele mogelijkheden en ervaringen.

Seks zal voor deze mensen een verbinding met hun ware zelf zijn. Zoals steeds meer ervaren wordt in de dagelijkse momenten van het leven. Niet meer gebaseerd op angst, behoeftigheid en afhankelijkheid.

Maar juist op Liefde, delen vanuit de overvloed in zichzelf en vrijheid. Dit is een totaal ander uitgangspunt, met een totaal ander resultaat. De seksuele shift. Hiervoor is echter een transformatie nodig van angst naar Liefde.

Dit is een heel proces en zal alle pijn, behoeftigheden en afhankelijkheden laten zien en voelen. Zodat het losgelaten kan worden vanuit de kracht, wijsheid en Liefde die in iedereen aanwezig is.

Gerelateerde artikelen

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Bekkengebied openen en emoties loslaten

Seksuele taboes doorbreken doe je vanuit je hart

Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig