Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig

Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig

Vrouwelijke seksualiteit

Je seksualiteit beleven vanuit de mannelijke energie is over het algemeen normaal geworden. Ook door vrouwen. Want de vrouwelijke seksualiteit en energie is lange tijd onderdrukt geweest.

Waardoor het vrouwelijke zo goed als verdwenen is. Maar langzaam begint daar een verandering in te komen. Zodat de vrouwelijke energie zich kan gaan herstellen en hiermee ook de vrouwelijke seksualiteit.

Of eigenlijk andersom. De vrouwelijke seksualiteit, samen met de mannelijke seksualiteit, is namelijk de bron van jouw levensenergie. Alleen het vrouwelijke voelt nog te kwetsbaar, zodat je er vaak nog bang voor bent.

Vrouwelijke seksualiteit

Want het brengt je in verbinding met je gevoel. De vrouwelijke seksualiteit is verbonden met je gevoel. Je eigen binnenwereld. Het zijn. De mannelijke seksualiteit is gericht op je buitenwereld. Het doen.

Het mannelijke is niet fout. Maar wel eenzijdig. Zodra je alleen doet zonder het zijn, is dit vaak vanuit je ego. Het mannelijke en het vrouwelijke mogen gaan samenwerken. Dus niet alleen het mannelijke of het vrouwelijke.

Beide is aanwezig in elke man en vrouw. Waardoor er balans kan ontstaan. Het is niet de man tegen de vrouw. Het is de mannelijke en de vrouwelijke energie samen in de man of vrouw.

De vrouwelijke seksualiteit heeft meer vrouwelijke energie nodig zonder de mannelijke energie te willen overheersen. Zodat er meer echte verbinding en intimiteit ervaren kan worden.

Niet alleen vrouwen verlangen dit vanuit hun ziel. Ook mannen. Wanneer ze de verbinding met het vrouwelijke in zichzelf durven aan te gaan. Het hoort bij het volledig menszijn vanuit Liefde.

Gerelateerde artikelen

Seksuele essentie vormt de basis

Seksuele mannelijke energie uit balans

Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Seksuele vrouwelijke energie uit balans

Seksuele levenskracht zorgt voor passie en plezier