Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Mannelijke seksualiteit

De mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk voor de seksuele ellende in de wereld. Waar met name vrouwen het slachtoffer van zijn. En de seksuele ellende in onszelf.

Zowel bij vrouwen als mannen. Het mannelijke zoals het nu is, is uit evenwicht. Doordat de vrouwelijke seksualiteit te weinig aanwezig is. Het mannelijke is al vele jaren erg overheersend.

Met agressief gedrag en geweld als gevolg. Niet alleen met betrekking tot seksualiteit, maar ook op andere gebieden in het leven. De vrouwelijke seksualiteit en energie is hiermee erg onder druk komen te staan.

Mannelijke seksualiteit

Toch is het mannelijke echt nodig. Je kunt niet zonder. Omdat het mannelijke alleen kan bestaan als het vrouwelijke ook bestaat. Om je mannelijke seksualiteit ten volle te benutten, moet je het niet afwijzen.

Maar juist in balans brengen met het vrouwelijke. Je hoeft niet alleen het mannelijke de schuld te geven van deze onevenwichtigheid. Het vrouwelijke heeft hier onbewust aan bijgedragen.

Want er is altijd een onmiskenbare verbinding. Wanneer de vrouwelijke seksualiteit verzwakt is zal de mannelijke seksualiteit sterker aanwezig zijn. En andersom. Iedere vrouw en iedere man is dan ook zelf verantwoordelijk.

Verantwoordelijk voor het versterken van de vrouwelijke seksualiteit in zichzelf. Want de mannelijke seksualiteit herstellen, is echter alleen mogelijk door de vrouwelijke seksualiteit te herstellen in jezelf.

Alleen dan kan er weer een evenwicht ontstaan. Waardoor je jouw seksualiteit niet meer alleen vanuit de mannelijke energie ervaart. Maar ook vanuit de vrouwelijke energie in jezelf. Zodat je in evenwicht bent.

Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen. Seksualiteit op de mannelijke manier gaat over het doen. De mannelijke energie helpt je om jezelf te laten zien, te manifesteren in de wereld. Het is een energie die leidt tot daadkracht.

En seksualiteit op de vrouwelijke manier gaat over het zijn. Vrouwelijke energie is van nature meer naar binnen gericht, naar je gevoelsleven. Het is een zachte, ontvankelijke en verbindende energie.

Gerelateerde artikelen

Vrouwelijke seksualiteit herstellen is nodig

Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksueel respect is onmogelijk vanuit het ego

Seksuele bereidheid is nodig om jezelf te helen

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk