Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele balans herstellen is belangrijk

Seksuele balans

Om je lichaam gezond te houden of te krijgen is de seksuele balans in jezelf herstellen nodig. Een gezond lichaam is in balans. Dit gaat dus ook over jouw seksualiteit. Het negeren (van het belang) van je eigen seksualiteit is schadelijk.

Want hierdoor kun je geen zuivere seksuele verbinding hebben. En zal de energiefrequentie in je tweede chakra verlagen. Zodat de energie niet meer goed kan doorstromen. Waardoor er seksuele blokkades ontstaan.

Seksuele blokkades

Deze blokkades zijn dan net als alle andere blokkades een gevolg van genegeerde signalen. En verminderen hierdoor je gezondheid. De niet geheelde blokkade zal ernstiger worden. Om onze aandacht te trekken. Zodat je iets gaat doen om weer in balans te komen.

Dus door het (onbewust) negeren van signalen en blokkades werk je de heling van je eigen lichaam tegen. Vaak herken je niet dat je seksuele balans verstoord is. Omdat je niet beter weet. Je bent dan al zo uit verbinding met je seksualiteit. Door een gebrek aan bewustzijn.

En aan kennis over je seksualiteit. Zodat je niet eens weten dat je uit balans bent. Wat je ervaart, zie je als normaal. Omdat je denkt dat het zo hoort. Maar deze “normalen” zijn meestal de gevolgen van het seksueel uit balans zijn. Het kunnen al seksuele blokkades zijn.

Je vindt het vaak normaal dat je weinig seksueel verlangen ervaart. Of weinig enthousiasme ervaart tijdens de seks. Daarnaast kun je het normaal vinden dat vrouwen vaak niet klaarkomen. Of alleen via direct contact van de clitoris.

Of dat vrouwen langer nodig hebben om seksueel opgewonden te worden. Of dat de man juist snel klaarkomt. En zo zijn er nog veel meer dingen te noemen. Allemaal verhalen die je voor waar hebben aangenomen.

Seksuele balans

Dit is dus niet verkeerd. Het kan jouw waarheid zijn. Maar dat hoeft niet. Waardoor je hiermee jezelf seksueel tekort kan doen. En dit zonder het zelf te weten. Elk verhaal kun je veranderen.

Het is maar net waar je in wilt geloven. Geloof je dat het mogelijk is om intieme en verbindende seks te ervaren? Ongeacht je verleden. Of hou jij je liever vast aan je verleden? En laat jij jouw verleden jouw toekomst bepalen?

Een zuivere verbinding met je eigen seksualiteit is belangrijk. Zodat jouw beeld over seks je seksleven niet negatief beïnvloed. Maar juist positief. En hierdoor in de buurt komt van wat je allemaal kan ervaren. Dus hoe seks voor jou kan zijn.

Gerelateerde artikelen

Heling seksuele problemen

Seksuele verwaarlozing en emotionele verwaarlozing

Seksualiteit is de bron van jouw levensenergie

Seksuele kracht en je droomleven manifesteren

Seks is wel belangrijk in je liefdesleven