Heling seksuele problemen

Heling seksuele problemen

Heling seksuele problemen

Heling seksuele problemen is je bewust worden van alles wat niet liefdevol is in jezelf. Je ontbloot hiermee je hart. Je brengt geen nieuw laagje om je hart aan. Een laagje wat dient om iets toe te voegen aan jezelf. In de veronderstelling dat je iets mist in jezelf. 

Echter je ziel of de Liefde die je bent wordt hierdoor minder zichtbaar. Want je verbergt iets wat niet gezien mag worden. Zoals de seksuele problemen die je ervaart. Je zet een masker op en doet alsof je geen seksuele problemen ervaart.

Of met je masker versterk je juist je seksuele problemen. En met wilskracht kom je heel ver. Maar je houdt jezelf en anderen hiermee voor de gek. En waarom? Omdat je bang bent. Bang voor je seksuele problemen. Bang om echt jezelf te zijn en te uiten. Bang om je kwetsbaar te voelen.

Met als gevolg dat je vermijdt wat je seksuele problemen zichtbaar maakt. Of je voegt een nieuw laagje toe aan alle bestaande lagen om je hart. Je doet alsof je een ander persoon bent. Je leert aangepast gedrag. Gedrag zoals je denkt dat je je moet gedragen.

Op basis van een beeld wat je hebt als normaal. Om maar niet te laten zien dat je seksuele problemen ervaart, wat je werkelijk voelt en hoe je werkelijk met jezelf omgaat. Aangepast gedrag vertonen is geen heling. En ook geen echte oplossing voor je seksuele problemen.

Heling gaat altijd over het terugkeren naar je natuurlijke staat van Liefde. Waarin alles mag zijn zoals het is. Zonder oordeel. De levensenergie kan dan optimaal stromen door je lichaam. Waardoor je seksueel jezelf kunt zijn.

Heling seksuele problemen

Eigenlijk bestaan er geen seksuele problemen. Die bestaan alleen in je hoofd. Je seksuele problemen zelf zijn niet het probleem. Maar je gedachten over je probleem is het probleem. Heling is niets meer dan dit te beseffen en te omarmen.

Zowel de seksuele problemen die je ervaart als dat je al heel en compleet bent. Jezelf negeren, straffen of wat dan ook voor het ervaren van seksuele problemen hoeft niet. Het hoort bij het leven. Het is er onderdeel van. Dit maakt je menselijk.

Wil je verandering? Ofwel wil je geen last meer hebben van je seksuele problemen? Begin dan bij jezelf. Want elke verandering begint in jezelf. Jezelf zien zoals je bent. Met al je emoties, verlangens en ook je seksuele problemen.

Laat het beeld los van wie je zou moeten of willen zijn door jezelf of voor anderen. Het ervaren van seksuele problemen zegt niets over wie je echt bent. Het is alleen een teken dat je (even) geen liefdevolle verbinding met je seksualiteit hebt. Dat je in gevecht bent. Want je bent altijd heel en compleet.

Je hoeft niets toe te voegen aan jezelf. Te verbeteren aan jezelf. Seksuele problemen ervaren maakt je geen fout of mislukt persoon. Je bent perfect zoals je bent en je mag er zijn met al je ervaringen. En dat is de heling. Jezelf en elke situatie volledig accepteren zoals die is. Zonder oordeel.


Gerelateerde artikelen

Heling seksualiteit is essentieel

Liefde heelt alles

Seksuele heling ontstaat door Liefde

Seks chakra disbalans en heling

Emotionele heling via je eigen seksualiteit