Seksuele bereidheid is nodig om jezelf te helen

Seksuele bereidheid is nodig om jezelf te helen

Seksuele bereidheid

Seksuele bereidheid is belangrijk wanneer je jouw seksleven wilt veranderen. Bereid zijn is wat anders dan iets willen. De meeste willen wel verandering in hun seksleven, maar willen er eigenlijk niets voor doen.

Maar een verlangde verandering in je seksleven gaat bijna nooit vanzelf. Het is vaak een gevolg van een verandering in jezelf ten opzichte van seks. Waardoor je andere keuzes kunt gaan maken.

Seksuele bereidheid

Echter moet je dan wel naar je eigen keuzes kijken. Maar al te vaak wil je liever dat anderen moeten veranderen om te kunnen genieten van seks. Je ervaart dan geen seksuele bereidheid om zelf te veranderen.

Je partner moet bijvoorbeeld allemaal “trucjes” toepassen om jou opgewonden te maken. En om jou tot een hoogtepunt te brengen. Alleen dit heeft vaak niets met Liefde te maken. Want echte Liefde ontstaat van binnenuit, altijd.

Wees eerlijk tegen jezelf en vraag jezelf eerst af of je echt bereid bent om jezelf seksueel te helen? Wil je echt zelf veranderen of wil je er eigenlijk liever geen moeite voor doen?

Dat kan natuurlijk ook en daar is niets mis mee. Besef je echter wel dat je niet voor niets die frustratie of irritatie voelt. Jouw seksualiteit heeft aandacht nodig. Liefdevolle aandacht. Zoals alle gebieden in je leven.

Je seksualiteit is niet minder belangrijk. Zonder een zuivere verbinding kan jouw levensenergie niet krachtig stromen en kun je moeilijk echt genieten van het leven. Je ervaart sleur door je neerslachtigheid en je geblokkeerde creativiteit.

Wil je andere ervaringen hebben, dan zul je toch echt aan de slag moeten en bereid zijn om je seksuele zelf te helen. Zodat jouw levensenergie ofwel seksuele Liefde weer kan stromen en je hier alle vruchten van kan plukken.

Gerelateerde artikelen

Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksueel liefdesspel begint zonder partner

Seksuele aandacht begint bij jezelf

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging