Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksuele stress loslaten is alle moeite dubbel waard

Seksuele stress

Seksuele stress is een natuurlijke reactie op een niet liefdevolle seksuele gedachte. Ofwel een gedachte vanuit angst. Waardoor jouw lichaam verkrampt. En niet meer open staat voor seks.

Je ervaart geen seksuele opwinding of lust. Omdat je lichaam seksueel uit balans is. Want je lichaam reageert altijd op je (on)bewuste gedachten. Zodra jouw gedachten voor stress zorgen, is het tijd om bewust te worden.

Seks is iets moois en om van te genieten.  En nog zoveel meer wat niet in woorden is uit te drukken. Seks is om te ervaren. Maar dit kan alleen als je dit toestaat. Elke gedachte met een oordeel over seks is een illusie door een gebrek aan Liefde.

Seks vanuit echte Liefde bekeken geeft een totaal andere beleving van seks. Een andere dimensie waarin een pure energetische samensmelting van twee zielen mogelijk is. Iets wat je meestal nog niet ervaren hebt of niet gewend bent.

Seksuele stress

Door de angst voor je eigen seksualiteit ervaar je niet de stromende seksuele Liefde. Die normaal vanuit jezelf naar een ander stroomt. In plaats daarvan hou je je vast aan bedachte regels.

Maar deze regels zorgen voor seksuele stress. Omdat je steeds in gevecht bent met jezelf. Aangezien die bedachte regels niet vanuit  Liefde zijn. Zodat je jouw seksuele zelf negeert. En je je afsluit voor de helende werking van seks.

Liefdevolle seks is namelijk een krachtige uiting van jouw creatievermogen. En dit kun je ook gebruiken om je seks- en liefdesleven te creëren of te helen. Zodat je geen saaie en routinematige seks hoeft te ervaren.

Dit veranderen kost in eerste instantie veel moeite, omdat je je huidige gewoonten moet zien te verbreken. Maar een leven zonder seksuele stress is echt de moeite waard. Omdat je in verbinding komt met de bron van jouw levenskracht.

Gerelateerde artikelen

Seksuele teleurstelling is onvermijdelijk

Seksueel ontwakingsproces is een echte uitdaging

Onbevredigende seks is niet nodig en zelfs schadelijk

Seksuele vrijheid in jezelf ervaren

Seksuele opwinding ontstaat vanuit jezelf