Seksuele taboes doorbreken doe je vanuit je hart

Seksuele taboes doorbreken doe je vanuit je hart

Seksuele taboes

Liefde is het antwoord op alles. Zolang je het seksuele gedrag van iemand anders of jezelf veroordeelt, is er geen sprake van Liefde. Seksuele taboes zijn ontstaan door de misverstanden die bestaan over seks.

Over wat goed is en vooral over wat niet goed is. En wat niet goed is, is vaak op angst gebaseerd. Seks blijft een taboe als je seks vanuit angst blijft zien. Dit is een keuze die je hebt. Hoewel dit vaak erg lastig is.

Seksuele taboes

Het in stand houden van de seksuele taboes gebeurt door erin mee te stemmen. Onbewust of bewust, het maakt niet uit. Pas als je een tegenbeweging maakt vanuit Liefde, dus stopt met oordelen, lever je een bijdrage aan het doorbreken ervan.

Vechten helpt nooit. Hiermee versterk je juist de angst. Meebewegen met de Liefde is nodig om zo meer Liefde te verspreiden. Elke keer wanneer jij je laat tegenhouden door angst, blijft de angst bestaan.

Je kiest dan namelijk voor angst en niet voor Liefde. Zodra je stopt met oordelen, zal je vrijer worden in je eigen gedrag. Tenslotte er bestaat geen goed of fout meer. Je kunt nu je eigen hart volgen in plaats van te luisteren naar anderen.

Dit geeft zoveel meer voldoening, dan je aanpassen, inhouden en je verlangens negeren. Als je seksuele taboes wilt doorbreken en seksueel vrij wil zijn, red je het niet alleen door de oorzaak te begrijpen.

Er is een transformatie van angst naar Liefde voor nodig. En dit komt niet vanuit je hoofd. Het is je hart die opengebroken wil worden. Dit openbreken doet pijn. Want alle pijn komt boven om vrijgelaten te worden. Zodat de Liefde weer kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Seksuele waarheid is altijd persoonlijk

Seksuele verlangens en schaamte gaan niet samen

Mannelijke seksualiteit is niet als enige verantwoordelijk

Seksuele dynamiek is energetisch

Seksuele balans herstellen is belangrijk