Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Aantrekkingskracht

Deze 3 staan niet los van elkaar. Het is zelfs zo dat ze juist enorm met elkaar verbonden zijn. Waarschijnlijk veel meer dan je zou denken. Je seksualiteit is de basis voor aantrekkingskracht. Tot wie of wat dan ook. Aantrekkingskracht is een zielsverbinding en kan niet bestaan zonder je seksualiteit.

Je seksualiteit draait niet alleen om het hebben van seks, maar om het maken van verbinding. Echte verbinding op zielsniveau. Deze zielsverbinding uit zich altijd via je seksualiteit. Maar wanneer je een gesloten seksualiteit hebt, is het moeilijk om de aantrekkingskracht en dus de zielsverbinding te voelen.

Aantrekkingskracht

Aantrekkingskracht is iets seksueels. De seksuele energie gaat stromen in jezelf. En dit voel je in je 2e chakra en van daaruit door je hele lichaam. Zodra je je hiervoor opent. Maar zodra je seksueel op slot zit, doordat je bang bent voor je seksualiteit, ervaar je dit gevoel niet of zelden.

Zielsverbindingen heb je met meerdere personen. Dit betekent dat er dan ook altijd een seksuele aantrekkingskracht als basis is. Maar door overlevingspatronen is seksuele vrijheid een lastig iets. Angst, schaamte en schuldgevoelens over je eigen seksualiteit spelen hierin een grote rol.

Je seksualiteit negeren of zelfs afwijzen is dan gebruikelijk. Vooral wanneer het niet in het bestaande plaatje past. Het verhaal wat je ego je vertelt en altijd gebaseerd is op angst. Dat iets fout zou zijn. Dat je geen seksuele aantrekkingskracht mag voelen voor meerdere personen.

Of voor iemand van hetzelfde geslacht. En er al helemaal niet naar mag handelen. Maar juist zielsverbindingen zijn er om jezelf vrij te breken van alle oude patronen die niet op Liefde gebaseerd zijn. Zodat de Liefde kan stromen tussen jou en een ander. En de wereld met elke gevoelde zielsverbinding liefdevoller wordt.

Gerelateerde artikelen

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Liefdesverbindingen, het loslaten van hokjes en labels

Resonerende energie, aantrekkingskracht en Liefde

Polyamoreuze relaties horen bij de nieuwe aarde

Seks en aantrekkingskracht tussen zielen is pure Liefde