Spetterende seks door je seksualiteit met je hart te verbinden

Spetterende seks door je seksualiteit met je hart te verbinden

Spetterende seks

Je seksualiteit is een belangrijk onderdeel van je menszijn. Door dit te negeren mis je de kans om je verder te ontwikkelen. Seksueel (spetterende seks) als ook emotioneel, mentaal en spiritueel. Je seksualiteit is namelijk de bron van jouw levensenergie.

En je hart straalt energie uit en voelt wat wel of niet resoneert met je. Is je hart gesloten kun je geen Liefde uitstralen. Door je seksualiteit met je hart te verbinden ontstaat er spetterende seks. Seks die bedoeld is om de Liefde te kunnen delen.

Spetterende seks

Seks is dan een uitingsvorm van de Liefde in jezelf. Je hebt de ander niet nodig om iets te krijgen. Zoals de bevestiging dat je goed genoeg bent. Want de ander is een afspiegeling van de Liefde in jezelf. Waardoor spetterende seks kan ontstaan.

Spetterende seks gaat over de Liefde. De Liefde spat er dan van af. En dit voel je in je hele lichaam. Je lichaam, hart, geest en ziel opent zich voor de ander en grenzen vervagen om vervolgens samen te kunnen smelten. Niet alleen fysiek.

Maar ook emotioneel, mentaal als spiritueel. Al je fysieke sensaties, emoties en gedachten zijn dan vanuit Liefde. Waardoor je jezelf en de ander vanuit Liefde omarmt. Zodat je volledig jezelf kunt zijn en de ander ook. Je hoeft je niet anders voor te doen.

En hierdoor kun je een echte verbinding maken met elkaar. Wat de basis is voor spetterende seks. Je stemt je af op Liefde en je verlangens. Zodat kan ontstaan wat wil ontstaan tijdens de seks op. Gewoon door jezelf en elkaar lief te hebben.

Gerelateerde artikelen

Liefdevolle seks is een keuze

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Seksueel afstemmen op jezelf

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Seksualiteit beleven op je eigen manier vanuit vrijheid