Seksspeeltjes gebruiken als liefdesaccesoires

Seksspeeltjes gebruiken als liefdesaccesoires

Seksspeeltjes

Seksspeeltjes kunnen erg fijn zijn tijdens de seks. En zijn allemaal bedoeld om het genot te verhogen. De manier waarop maakt het verschil. Als ze als liefdesaccesoires worden gebruikt, wordt het seksspeeltje een verlengstuk van je eigen lichaam of het lichaam van je partner.

Waardoor de Liefde via het seksspeeltje kan blijven stromen tussen elkaar. Dit versterkt de verbinding tussen elkaar. En dit vergroot het genot omdat Liefde de basis is. Niet omdat er een resultaat behaald moet worden. Het gaat dan niet zozeer om het seksspeeltje. Want dit is een onderdeel van het liefdesspel.

Met of zonder speeltje de Liefde blijft stromen. En je kunt seksspeeltjes gebruiken puur als genotsmiddel. Omdat je iets buiten jezelf nodig hebt om genot te kunnen ervaren. Dit is dan ter vervanging van een ander of zelfs van jezelf. Het gaat je niet om de Liefde in jezelf te laten stromen.

Het gaat dan alleen om het ervaren van genot. Vaak om juist de leegte in jezelf niet te hoeven voelen. Even een moment van ontspanning om nog iets van jezelf te kunnen voelen. Voelen dat je leeft. Omdat je de verbinding met jezelf mist.

Seksspeeltjes

Dit gemis is echter nooit op te vullen door middel van een genotsmiddel. Het kan zelfs verslavend zijn omdat je er afhankelijk van kunt worden. Je hebt het seksspeeltje dan echt nodig om iets te kunnen voelen. Het genot is tijdelijk en je hebt het steeds vaker nodig.

De manier om echt genot te kunnen ervaren in door de verbinding met jezelf te herstellen. De Liefde die je bent, zodat je van daaruit alles kunt ervaren wat je wilt zonder van iets buiten jezelf afhankelijk te zijn. En dit geeft je pure vrijheid om de Liefde te zijn die je bent.

Gerelateerde artikelen

Liefdesrelatie en seks vanuit afhankelijkheid

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Intieme seks begint met jezelf durven open te stellen

Spetterende seks door je seksualiteit met je hart te verbinden

Seks willen hebben of je eigen seksualiteit delen