Sexting voegt andere opties toe aan je seksleven

Sexting voegt andere opties toe aan je seksleven

Sexting

Sexting, je kunt er natuurlijk van alles van vinden. En het kan ook zeker dat het niet bij je past. Maar het kan ook zo zijn dat je niet weet hoe of dat je gewoon niet durft. Daar is niets mis mee. Echter kan het ook zo zijn dat je er allemaal oordelen over hebt. 

Want zodra je vrij bent van deze oordelen kun je pas echt gaan voelen of het bij je past. Sexting geeft je andere mogelijkheden om je seksualiteit te ontdekken. En dit kan spannend en leuk zijn. Zelfs lekker als je jezelf durft te laten gaan.

Sexting

Het is een soort soloseks, maar dan toch in verbinding zijn met iemand anders die ook aan soloseks doet. Het hoeft zeker niet puur om de seks te gaan. Liefde kan net zo goed gevoeld worden. Ook online. Liefde is een energie en stroomt als je je hart opent voor jezelf en de ander.

Omdat je via sexting elkaar niet aanraakt, maar jezelf geeft het een hele andere ervaring. Jij bepaalt precies wat je doet en laat zien aan de ander. Waardoor je volledig de touwtjes in handen hebt. Je bent dan niet meer afhankelijk van de ander.

Je kunt sexting gebruiken als voorspel om jezelf en de ander op te warmen. Hierdoor voel je alvast de seksuele verbinding tussen elkaar. En ga je naar elkaar verlangen om daarna samen verder te gaan tijdens de seks. Natuurlijk hoeft sexting niet alleen voorspel te zijn.

Je kunt sexting zo lang doen als je wilt en tot zover gaan als goed voelt. Je hebt hierdoor andere mogelijkheden om van jezelf en met elkaar te genieten. Want het gaat tenslotte om de verbinding en Liefde tussen elkaar.

Gerelateerde artikelen

Seksuele voorkeuren zijn wegwijzers van je ziel

Seksspeeltjes gebruiken als liefdesaccesoires

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde