Liefde, kracht en wijsheid de basis in jezelf

Liefde, kracht en wijsheid de basis in jezelf

Liefde, kracht en wijsheid

Onvoorwaardelijke Liefde is de basis van alles. Maar zonder in je kracht te staan, geef je te veel ruimte weg. En zonder wijsheid weet je niet welke richting je op wilt. Onvoorwaardelijke Liefde, kracht en wijsheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

En omdat onvoorwaardelijke Liefde altijd de basis is zul je, om niet jezelf te verliezen, de verantwoordelijkheid voor alles wat je voelt en doet bij jezelf moeten houden. Een ander is hier nooit de oorzaak van.

Liefde, kracht en wijsheid

Door in je kracht te gaan staan kun je juiste keuzes maken vanuit de onvoorwaardelijke Liefde. En wat de juiste keuzes zijn voor jou vind je door verbinding te maken met je eigen wijsheid. Deze wijsheid voel je in je hart resoneren. Nergens anders.

In je hart weet je of iets voor jou waar is of niet. Voel je je hart ervan open gaan dan is het waar. Voel je echter dat je hart zich sluit dan is het niet waar voor jou. Jouw hart is je innerlijke wegwijzer. En de wijsheid kan overal vandaan komen.

Soms lees je iets of hoor je iets. Je kunt ook bewust wijsheid channelen via je te verbinden met je hogere zelf of het goddelijke. Wijsheid kan op zoveel verschillende manieren tot je komen. Maar alleen je hart weet of het resoneert of niet.

Maar zonder in je kracht te staan, kun je nog niet heel veel met deze wijsheid vanuit onvoorwaardelijke Liefde. Jouw kracht zorgt ervoor dat je de wijsheid kunt gaan belichamen. Dus leven. Door passende keuzes te maken. Welke gebaseerd zijn op deze wijsheid.

Gerelateerde artikelen

De Liefde is alles wat je nodig hebt

Liefdevolle fysieke aanraking helpt om te helen

Seksueel afstemmen op jezelf

Liefdesrelatie met jezelf is de basis voor elke andere relatie

Liefdesverbinding en seksuele verbinding een belangrijk duo