Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

De aantrekkingskracht op basis van de ziel ontstaat door het hebben van dezelfde zielsverlangens. En is niet op basis van het ego. Doordat de ander je geeft wat je nodig denkt te hebben.

Zoals bevestiging, aandacht en (ego) Liefde. De aantrekkingskracht is vaak meteen voelbaar, maar niet te begrijpen. Omdat er geen overeenkomsten hoeven te zijn. En je elkaar ook triggert.

Deze triggers zijn nodig om thuis te kunnen komen in je natuurlijke staat van Liefde. Omdat het doorzien van je angsten, oordelen en verwachtingen helend is. De aantrekkingskracht is daarom sterk.

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Zodat je bij elkaar wilt zijn om de gezamenlijke zielsverlangens te uiten en te volgen. Ook de seksuele zielsverlangens zijn een grote drijfveer. Omdat hieruit heling ontstaat.

Want elke keer wanneer je seks hebt met elkaar laat je oude vastzittende emoties/energie los. Je bent een perfecte match. Dus je hoeft je niet in te houden, aan te passen of te pleasen.

Wel kunnen er nog angsten, oordelen en verwachtingen in de weg staan. Waardoor echt verbinding maken vanuit Liefde niet mogelijk is. En je door je eigen pijn afhankelijk en behoeftig bent.

Het doel van de zielsverlangens is om jouw Liefde te delen. Je zielsverlangens zijn uitingsvormen. Deze verlangens gaan niet over het krijgen van iets, maar om het delen.

De zielsverlangens zorgen voor de aantrekkingskracht tussen elkaar. En is dus ook niet zichtbaar. Maar wel voelbaar. Door de energie van de ander. Je hebt nagenoeg dezelfde energievibratie.

Ofwel blauwdruk. Niet dezelfde energiefrequentie of staat van Liefde. De zielsaantrekkingskracht zal altijd blijven bestaan. In de zin dat je beiden dezelfde zielsverlangens hebt en behoudt.

De zielsverlangens zijn een onderdeel van je missie hier op aarde. Namelijk jouw Liefde te delen. Maar wel op je eigen en unieke manier. In een relatie is dit alleen mogelijk met een partner die een match is.

Nogmaals geen match op basis van het ego. Want dit is niet belangrijk voor je ziel. Aangezien je ziel zich altijd veilig, geliefd en vredig voelt. Hier heeft je ziel niets voor nodig. Het is er altijd.

Waardoor jullie beiden in staat zijn om Liefde te zijn. Vanuit Liefde te kijken en te handelen. Ook naar elkaars ego angsten, oordelen en verwachtingen. Om te helen. Door zelf de verantwoordelijkheid te nemen.

Gerelateerde artikelen

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Aantrekken en afstoten in “zielsverbindingen”

Zielsverbindingen en tweelingzielen

Is het Liefde en hou je van mij?