Zielsverbindingen en tweelingzielen

Zielsverbindingen en tweelingzielen

Zielsverbindingen en tweelingzielen

Alle zielsverbindingen en tweelingzielen hebben als doel elkaars ego te triggeren en deze te doorzien. Om jezelf te bevrijden en Liefde toe te laten. Maar er is geen onderscheid in de diverse zielsverbindingen. Een tweelingziel is niet specialer.

Zielsverbindingen en tweelingzielen

Elke zielsverbinding is even waardevol. En geeft je de kans om te leren wat je nodig hebt om de onvoorwaardelijke Liefde in jezelf te ervaren en voor iedereen op je pad. Doordat je pijn getriggerd wordt om te helen.

Het gaat om het loslaten van je angsten, oordelen, verwachtingen en opgeslagen spanningen in je lichaam.  Waardoor je liefdevol samen kunt zijn en de Liefde kan stromen tussen elkaar. Deze bewustwordingsreis is voor jezelf.

Een kans van het Universum. De zielsverbinding zorgt ervoor dat je jezelf herkent in de ander. Dit staat los van het ego. Je voelt je verbonden met elkaar zonder reden. Op een dieper niveau dan je eerst voor mogelijk hield. Je word je bewust van je eigen ziel en je ego.

Waardoor je ziet wat je overlevingspatronen in relaties zijn. Zodra je de lessen geleerd hebt en de ander niet, mag je alleen verdergaan. En ontmoet je iemand voor de volgende lessen. Wanneer je beiden de lessen leert, kun je samen verdergaan.

Er is namelijk altijd een match. Je past bij elkaar. Niet op basis van het ego. Anders waren er geen triggers. Maar op basis van de ziel. Hierdoor zijn er geen voorwaarden waar de ander aan moet voldoen. Het gaat tenslotte om volledig vrij zijn.

Want dat is Liefde. Is dit niet mogelijk dan heeft het geen zin om te wachten. In de zin van niet openstaan voor de Liefde en anderen. Aangezien je jezelf dan blokkeert. Laat het leven door je heen stromen en blijf de Liefde delen.

Die ene persoon is niet de ware. Jij bent de ware voor jezelf. De ene persoon geeft je nooit wat je nodig hebt. En wat je verlangt is ook mogelijk met anderen waarmee je een zielsverbinding hebt. Omdat dit gebaseerd is op je (diepste) zielsverlangens.

De zielsverlangens zorgen voor de aantrekkingskracht tussen elkaar. Niet het ego. Want die botst over het algemeen bij zielsverbindingen. Met elke “nieuwe” zielsverbinding wordt het makkelijker om samen de zielsverlangens te volgen.

Want je verlangt allebei naar hetzelfde. Deze zielsverlangens zijn vaak erg uit je comfortzone. En vergen een liefdevolle manier van kijken, doen, denken, voelen en zijn. Waardoor je in staat bent om je verlangens te uiten en te volgen.

Gerelateerde artikelen

Aantrekken en afstoten in “zielsverbindingen”

Zielsverwanten ontmoet je tijdens je seksuele ontwaking

Aantrekkingskracht, zielsverbinding en seksualiteit

Zielsverbinding is de basis voor een seksuele match

Gevangenis van “Liefde”