De zevende hemel ervaren

De zevende hemel ervaren

De zevende hemel

De zevende hemel is te ervaren wanneer je in je natuurlijke staat van zijn bent. Ofwel Liefde. Tijdens de seks zorgt dit voor de ultieme samensmelting tussen jou en je matchende partner. Zonder jezelf te verliezen. Je blijft in je eigen licht, Liefde en kracht.

De zevende hemel

In verbinding met je eigen ziel, geest, hart en lichaam. en in verbinding met je partner. Die ook in verbinding is met zijn of haar ziel, geest, hart en lichaam. Je ervaart hierdoor de eenheid en heelheid in jezelf en je partner. Als ook met het leven zelf.

Om de zevende hemel te kunnen ervaren tijdens de seks ben je even helemaal vrij van je ego. Zonder je angsten, oordelen, verwachtingen en andere beperkingen. Want dit is altijd vanuit je ego. Vanuit Liefde is er geen goed of fout. Of iets wat bereikt moet worden.

Je bent aanwezig in het moment. Je staat open voor wat wil ontstaan. En je volgt je hart. Waardoor je ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid ervaart. De seks is dan een uiting van je ziel. Ofwel de Liefde die je bent.

Jij en jouw matchende partner genieten van elkaar, maken plezier, zien nieuwe mogelijkheden en ervaren overvloed tijdens de seks. Want je laat je niet beperken door jezelf, je partner of wat dan ook.Je bent volledig vrij in uiten van je eigen seksualiteit.

Op de manier die bij je past. Tevens kun je de seksualiteit van jouw partner volledig ontvangen. Je laat jouw matchende partner vrij in het uiten van de eigen seksualiteit. Waardoor de Liefde optimaal kan stromen tussen elkaar.

Gerelateerde artikelen

Seks loskoppelen van je relatie

Kiezen voor normale seks

Seks als kunst zien werkt bevrijdend

Intieme verbinding via seks

Emotionele en seksuele bevrijding