Kiezen voor normale seks

Kiezen voor normale seks

Normale seks

Vaak kies je onbewust voor normale seks. Wat dit ook mag zijn. Het gaat om het gevoel niet te veel willen afwijken. Want afwijken voelt namelijk kwetsbaar. En dus oncomfortabel.

Normale seks

Normale seks voelt veilig. Alleen “normaal” bestaat eigenlijk niet. Het is een verzinsel en sluit zelden aan op wie jij bent en wat bij jou past. Dit nastreven is schadelijk voor jezelf.

En je partner. Omdat de basis geen Liefde is, maar iets wat niet echt bestaat. Je negeert hierdoor je gevoel en je verlangens. Ook al lijkt dit zo normaal om te doen. Het is niet natuurlijk.

Jij bent uniek. Door het nastreven van normale seks blokkeer je jouw levensenergie ofwel de Liefde die je bent. En Liefde wil stromen. Waar het heen kan gaan. Zonder beperkingen.

Ook tijdens de seks. Of juist vooral tijdens de seks. Want de seks geeft je de mogelijkheid om echt verbinding maken met jezelf en met je partner. Voor geweldige seks.

Hoe deze er ook uitziet. Want Liefde kent geen normale seks. Je hoeft nergens aan te voldoen. En je bent al goed genoeg. Je hebt recht op echt genot en plezier tijdens de seks.

Maar hiervoor is het wel nodig om niet meer normale seks te willen. Om te kiezen voor Liefde en wat bij je past. En te kiezen voor een matchende partner die niet op je ego gebaseerd is.

Maar op basis van de ziel. Zodat je dezelfde verlangens hebt en je dit samen kunt leven. Waardoor de seks kan zijn zoals je wenst. Waarin Liefde de basis is. En je volledig jezelf kan zijn en uiten.

Gerelateerde artikelen

Intieme verbinding via seks

Lineaire relaties bieden veiligheid

Zielsverlangens en aantrekkingskracht

Energievibratie / zielsverbinding

Seksualiteit in een zielsverbinding