Intieme verbinding via seks

Intieme verbinding via seks

Intieme verbinding

Seks vanuit een liefdevolle lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele verbinding, die voorbij het ego gaat, zorgt voor de meest intieme verbinding die mogelijk is met een ander.

Intieme verbinding

Je raakt elkaars lichaam, hart, geest en ziel op het diepste niveau. Waardoor je energetisch samen kunt smelten met de ander. Vanuit Liefde je overgeven aan wat wil ontstaan.

Alleen je ego staat vaak deze verbinding in de weg. Vanwege de angst voor seks, Liefde en verbinding. Waardoor de seks oppervlakkig is. Omdat er alleen sprake is van het fysieke contact.

Een vluchtige ontmoeting tussen lichamen zonder bezieling. Want je hart blijft dicht. En er is geen ruimte voor je emoties. Die blijven “veilig” binnen. Bang om deze echt te (door)voelen.

Waardoor je ziel niet de mogelijkheid krijgt om aan het roer te staan. Je verlangens raken naar de achtergrond. Net als het plezier en genot. Want dit is afhankelijk van de ander.

Terwijl genot en plezier een gevolg is van je natuurlijke staat van zijn. Van de Liefde die je bent. Hierdoor sta je echt open voor de ander. Je voelt je veilig en ervaart vertrouwen.

Je maakt echt verbinding met de ander zonder je jezelf te verliezen. En je laat je raken. Lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel. Omdat de Liefde de basis is. Je hebt niets van de ander nodig.

Liefde delen

Je Liefde delen via je verlangens is wat je doet. En mogelijk is omdat de ander een match is. Waardoor je dezelfde verlangens hebt. Je hoeft je hierdoor niet in te houden of aan te passen.

Zodat je volledig jezelf kunt zijn en uiten tijdens de seks. Je energie kan hierdoor krachtig stromen. Aangezien je seksualiteit de bron in van je levensenergie. Wat een helende werking heeft.

De seks en de verbinding tussen elkaar voelt dan magisch. Het gaat voorbij aan alle ego beperkingen. Dit is pure vrijheid. Jezelf helemaal laten gaan. En waar alles van jezelf mee kan en mag doen.

Zowel het fysieke, emotionele, mentale als spirituele lichaam. Dit is geen overbodige luxe. Maar de basis van het leven. Je seksualiteit is onmisbaar als je de meest intieme verbinding met een ander wilt ervaren.

Voorbij het ego. Door jezelf onder te dompelen in pure Liefde. Zodat je de Liefde helemaal door je lichaam kunt laten stromen en delen met de ander. En je de Liefde ervaart in jezelf en weerspiegelt ziet via de ander.

Gerelateerde artikelen

Lineaire relaties bieden veiligheid

Voordelen van liefdevolle seks

Liefde en zielsverlangens

Geheelde seksualiteit is liefdevol

Heling seksualiteit is essentieel