Geheelde seksualiteit is liefdevol

Geheelde seksualiteit is liefdevol

Geheelde seksualiteit

Hoewel je seksualiteit altijd heel is, kun je dit niet altijd zo ervaren. Omdat je geen zuivere verbinding met je seksualiteit hebt. Ofwel nog geen geheelde seksualiteit. Deze verbinding is dan niet op basis van onvoorwaardelijke Liefde.

Waardoor je nog angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen met betrekking tot je eigen seksualiteit ervaart. Dit kan je seksleven behoorlijk beïnvloeden. Waardoor je niet het seksleven ervaart zoals bij je past.

En je geen seksuele ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid ervaart. Zodat de seks niet buitengewoon lekker, plezier, bewust en bovenzintuiglijk is. Maar pijnlijk, saai of gewoontjes.

Geheelde seksualiteit

Terwijl je seksualiteit niets is om je voor te schamen. Het is een natuurlijk en wezenlijk onderdeel van je leven. Want je seksualiteit is de bron van jouw levensenergie en geeft je de kracht om echt te leven.

Een optimaal stromende levensenergie heeft duizenden voordelen. Niet alleen in je seks- of liefdesleven. Maar voor je gehele leven. Je levensenergie is essentieel als je gezond en vitaal wilt leven.

Alle angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen die je hebt met betrekking tot je seksualiteit houden je tegen om de heelheid van je seksualiteit te ervaren. Deze heelheid is je ware natuurlijke staat van zijn.

Door terug te keren naar deze natuurlijke staat van zijn, kun je spreken van een geheelde seksualiteit. De basis van deze natuurlijke staat van zijn is de onvoorwaardelijke Liefde.

Zodra je hiermee in verbinding bent, zal je seksleven veranderen. De Liefde zal de basis vormen van je seksleven. Waardoor je liefdevolle keuzes gaat maken en kiest voor wat echt bij je past.

Seks wordt dan een uiting van de Liefde. Wederzijdse vrijwilligheid speelt hierin een belangrijke rol. Liefde vraagt niets terug. Je uit je seksuele verlangens en de ander is vrij om hier ja of nee op te zeggen.

Zelfs de nee van de ander kun je liefdevol omarmen. En zegt de ander ja, omdat er een match is, dan opent zich de deur naar de ultieme samensmelting. Waarin je volledig jezelf kunt zijn en laten zien met Liefde als basis.

Gerelateerde artikelen

Ultieme samensmelting

Seksuele transformatie van angst naar Liefde

Heling seksuele problemen

Heling seksualiteit is essentieel

Geilheid is heel natuurlijk