Voordelen van liefdevolle seks

Voordelen van liefdevolle seks

Voordelen van seks

De 5 voordelen van seks die hieronder beschreven zijn, gaan niet over de seks die vooral op het orgasme gericht is en vanuit het ego is. Maar over de seks die vanuit Liefde is met een matchende partner. Zodat de seks vanuit een open hart, lichaam en geest is.

En je ziel spreekt. Waardoor de seks niet vanuit afhankelijkheid en behoeftigheid is. Zodat je je tijdens de seks ontspannen, levendig, tevreden en veilig voelt. Omdat je jezelf niet hoeft aan te passen of in te houden. Maar jezelf helemaal kunt laten gaan.

5 voordelen van liefdevolle seks

1. Helende energie

Dankzij deze seks zal de krachtige levensenergie in jezelf gaan stromen, zodat je lichaam zich kan gaan ontspannen en herstellen. Waardoor je chakra’s de benodigde energie ontvangen om in balans te komen. En ziekte als ziektesymptomen verdwijnen.

2. Zielsverbinding

Omdat deze seks voorbij het ego gaat. Waardoor je geen last hebt van angsten, oordelen, verwachtingen en spanningen. Deze seks (met een matchende partner) vervult je lichaam, hart, geest en ziel met Liefde. Zodat je jezelf kunt zijn en uiten op een manier die bij jou past.

3. Goddelijke ontmoeting

Deze seks is een Goddelijke herkenning van jezelf via je partner. Een Goddelijke ontmoeting met jezelf als je partner. Want dit is de poort naar de verbinding met alles en iedereen. Zodat je de eenheid in jezelf ervaart als de heelheid.

4. Emotionele bevrijding

Je gaat stralen dankzij deze seks. Want vastzittende en onverwerkte emoties worden losgelaten. Waardoor neerslachtigheid en emotionele zwaarte verdwijnt. En je van overleven naar echt leven gaat. Zodat je geniet van jezelf, je partner als het leven zelf.

5. Eigen kracht ervaren

Doordat je tijdens de seks de verbinding met jezelf, je partner en het leven versterkt. Met als gevolg zelfvertrouwen en eigenwaarde. Zodat je je geen slachtoffer meer voelt van het leven. En je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leven.

Gerelateerde artikelen

Misverstanden over de Liefde

Misverstanden over seks

Herkenning van je ziel en goddelijkheid

Seksuele macht versus seksuele kracht

Zeurende en klagende vrouw heeft seks “nodig”