Zeurende en klagende vrouw heeft seks “nodig”

Zeurende en klagende vrouw heeft seks “nodig”

Zeurende en klagende vrouw

Hoewel dit natuurlijk niet helemaal waar is, zit er wel een kern van waarheid in. De zeurende en klagende vrouw wil zich gezien, gehoord en begrepen voelen. Maar ze “vraagt” dat op een manier die niet helpend is.

Zeurende en klagende vrouw

Deze vrouw voelt zich machteloos. En heeft haar partner nodig om zich fijn te kunnen voelen over zichzelf. Ze heeft de bevestiging nodig dat ze ertoe doet. En het liefst ook nog dat ze mooi en lief is. Ofwel speciaal.

Hoewel deze zeurende en klagende vrouw niet open zal staan voor seks, kan dit wel de verbinding tussen haar en haar partner herstellen. Maar omdat ze vanuit haar ego en angst handelt, is haar hart gesloten.

En ervaart ze de seks met haar partner niet als verbindend en intiem. Omdat de seks oppervlakkig en saai is. Of als verplicht wordt gezien. Terwijl seks juist heel intiem en verbindend kan zijn.

Zodra er geen emotionele afhankelijkheid en behoeftigheid is. Waardoor ze in verbinding met zichzelf is, haar partner en het leven zelf. Hetgeen waar ze zo naar verlangt. De seks gaat dan om het laten stromen van de Liefde.

Zodat de seks een ultieme samensmelting tussen lichaam, hart, geest en ziel is. En de zeurende en klagende vrouw verdwijnt. Maar alleen wanneer ze een liefdevolle seksuele verbinding met zichzelf heeft.

Aangezien haar seksualiteit onlosmakelijk verbonden is met de manier waarop ze met haar emoties omgaat. Zodat ze zich gezien, gehoord en begrepen voelt. In eerste instantie door haarzelf.

Waardoor ze ook een matchende partner kiest. Die seks niet gebruikt ter afleiding of vanuit behoeftig en afhankelijk gedrag. Maar dezelfde intentie heeft als haar en ze zich niet gebruikt voelt voor de seks.

Zodat tijdens de seks de Liefde kan stromen. En het ego even geen rol meer speelt. De seks helpt om in verbinding te blijven met elkaar en voorbij het ego te gaan. Omdat Liefde de basis is.

Deze Liefde vervult de vrouw van binnenuit. Waardoor ze zichzelf durft te zijn en te uiten. Want ze is niet bang voor haar binnenwereld en kan hierdoor echt verbinding maken en diepe intimiteit ervaren.

Gerelateerde artikelen

Is het Liefde en hou je van mij?

Verslaafd aan emotionele drama’s

Van ego bevestiging naar Liefde

Misverstanden over seks

Hunkering naar intieme en verbindende seks