Misverstanden over seks

Misverstanden over seks

Misverstanden over seks

Hieronder staan 5 misverstanden over seks beschreven die ervoor zorgen dat seks nog steeds een taboe is. Terwijl seks en je seksualiteit je zoveel te bieden heeft wanneer dit vanuit Liefde wordt gezien en bedreven.

Seks kan vanuit Liefde zijn of vanuit angst. Wanneer de seks vanuit Liefde is, de onvoorwaardelijke Liefde, zal je seks niet ervaren als oppervlakkig, zondig, alleen voor de lust, penetratie en als puur lichamelijk.

5 misverstanden over seks

1. Seks is oppervlakkig

Seks vanuit Liefde zorgt voor een verbinding met je partner die alleen via seks mogelijk is. Met echte intimiteit en diepgang omdat alles van jezelf mee mag doen.

2. Seks is zondig

Seks vanuit Liefde is nooit zondig. Het is juist een manier om de Liefde te laten stromen. Omdat je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Het is een wezenlijk onderdeel van het menszijn.

3. Seks is alleen lust

Seks vanuit Liefde bevat ook lust. Zonder lust heb je geen zin in seks. De lust laat je diepste verlangens naar bovenkomen. Je verlangens om de Liefde die je bent te uiten op een manier die bij jou past.

4. Seks is alleen penetratie

Seks vanuit Liefde hoeft geen penetratie te bevatten om de seksuele energie te laten stromen. Want seks is zoveel meer dan penetratie of zelfs het lichamelijke. Penetratie is slechts een onderdeel van seks.

5. Seks is puur lichamelijk

Seks vanuit Liefde is ook een emotionele, mentale en spirituele verbinding. Je seksualiteit is de basis van de verbinding met jezelf en de verbinding met anderen en het leven zelf.

Gerelateerde artikelen

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

Seksuele lust vanuit onvoorwaardelijke Liefde

Erectieproblemen, penetratie- en prestatiedrang

Open seksualiteit beleven is een zegen en geen zonde

Liefde delen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau