Erectieproblemen, penetratie- en prestatiedrang

Erectieproblemen, penetratie- en prestatiedrang

Erectieproblemen

Wanneer de penetratiedrang niet vanuit Liefde is, kan het lichaam een signaal afgeven. Waardoor er erectieproblemen kunnen ontstaan. Penetratiedrang vanuit Liefde is het verlangen om te penetreren met als doel de Liefde tussen elkaar te laten stromen.

Penetratiedrang niet vanuit Liefde heeft over het algemeen als doel een orgasme te krijgen. Niet dat een orgasme krijgen iets verkeerds is. Echter wanneer het orgasme niet als doel is, kan er echt verbinding ontstaan en de Liefde stromen.

Erectieproblemen

De erectieproblemen die ontstaan doordat het lichaam stop zegt tegen de penetratiedrang die vaak ook prestatiegericht is, omdat penetratie gezien wordt als iets wat moet. Want zonder penetratie wordt de seks niet als seks gezien.

Maar hier wordt er voorbijgegaan aan de Liefde. Seks hebben kan op verschillende manieren waarbij penetratie niet het belangrijkste is. Penetratie is een onderdeel van de seks. Maar het hoeft niet. Genot ontstaat niet alleen door penetratie.

Hoewel het zeker helend kan zijn, kan penetratie ook met de vingers of een seksspeeltje. Deze “vervanging” betekent niet dat je niet minder waard bent, de seks slecht is of dat er iets mis is met je. Elke verhaal wat je jezelf vertelt over je erectieprobleem haalt je weg van de Liefde.

Hierdoor leef je vanuit een tekort ofwel een gebrek. Terwijl je nog steeds Liefde bent. En die kun je nog steeds delen tijdens de seks. Seks vanuit Liefde gaat niet over penetratie en prestatie. Het is het samenzijn en genieten van elkaars lichaam door de Liefde te delen.

Penetratie- en prestatiedrang

Door niets af te wijzen en alles te omarmen wat er wil of niet wil ontstaan en met de stroom van het leven mee, laat je de penetratiedrang los. Vechten tegen je erectieprobleem is geen oplossing. De penetratiedrang en prestatiedrang die erbij gepaard gaat is meer het probleem.

Zelfs zonder een erectie en het bijbehorende orgasme kan de seks geweldig zijn wanneer Liefde de basis is. Wees creatief en laat de Liefde stromen. Geniet van de aanrakingen en elkaars lichaam zonder verwachtingen over wat wel of niet moet gebeuren.

Zodra de prestatie- en penetratiedrang geen belemmering meer vormen in je seksleven kan het zelfs zo zijn dat je lichaam en geest zich eindelijk kunnen ontspannen. Zodat je erectieprobleem lichamelijk opgelost is.

Gerelateerde artikelen

Penetratie vanuit Liefde is helend

Onzuivere seksualiteit en je emoties

Geheelde seksualiteit is liefdevol

Heling seksuele problemen

Heling seksualiteit is essentieel