Penetratie vanuit Liefde is helend

Penetratie vanuit Liefde is helend

Penetratie

Het woord penetratie klinkt misschien wel hard, confronterend of zelfs wel liefdeloos. Echter dat hoeft zeker niet. Zodra Liefde de basis is kan dit zowel hard als zacht zijn. Het is maar net waar je naar verlangt. De uitingsvorm maakt niet zoveel uit.

Penetratie

Penetratie gaat altijd in eerste instantie over de verbinding tussen elkaar tijdens de seks. Het lichamelijke speelt hierin natuurlijk wel een grote rol. De geslachtsdelen worden dan liefdevol aangeraakt. Zodat penetratie mogelijk is.

Vertrouwen en vrijwilligheid is hierin van belang. Want liefdevol zijn betekent niet alleen maar zachte en rustige handelingen. Dit kan ook hard en wild zijn. Zolang er een seksuele match is en je open en eerlijk bent naar elkaar.

Penetratie betreft niet alleen de vrouw. Maar wel diegene die gepenetreerd wordt. Dit gaat erover of je de ander kan ontvangen en de controle los kunt laten door je eigen lichaam te open. De seks is dan niet prestatie of orgasme gericht, maar gericht op de Liefde.

Hoewel orale seks bevredigend kan zijn, is penetratie in welke vorm dan ook datgene wat de fysieke lichamen met elkaar verbindt. De samensmelting van 2 lichamen. Dit kan met de vingers of zelfs met een seksspeeltje zijn.

Penetratie is helend

Een speeltje kan een liefdevol verlengstuk van jezelf zijn. Het gaat er om met welke intentie je het speeltje gebruikt. Gepenetreerd worden helpt je om alle spanningen in je bekken los te laten. Het is een soort interne massage van de spieren en weefsels.

Hierdoor kunnen er emoties loskomen. Opgeslagen en onverwerkte emoties. Echter een penetratie van een paar minuten zal veel minder effect hebben dan een half uur of zelfs meer. Dit klinkt misschien wel onmogelijk. En voor velen is dat het ook om verschillende redenen.

Echter met minimale bewegingen of zelfs wanneer er geen zelfgemaakte bewegingen zijn tijdens de penetratie, kan er al veel loskomen. Omdat je geslachtsdeel reageert op elkaars energie en de aanraking. Waardoor er een natuurlijke beweging uit zichzelf ontstaat.

Om gepenetreerd te kunnen worden is ontspanning wel een vereiste, anders veroorzaakt dit pijn en verkramping. Deze penetratie gaat dan ook niet om het klaarkomen. Maar om je Liefde te delen met de ander. Deze penetratie heeft een helend effect.

Gerelateerde artikelen

Te snel klaarkomen van de man kan tot onzekerheid leiden

Seksuele bevrediging ontstaat niet door orgasme

Seksuele transformatie van angst naar Liefde

Onzuivere seksualiteit en je emoties

Geheelde seksualiteit is liefdevol