Te snel klaarkomen van de man kan tot onzekerheid leiden

Te snel klaarkomen van de man kan tot onzekerheid leiden

Te snel klaarkomen

Zowel bij de man als de vrouw. En dit maakt de verbinding tussen elkaar onzuiver. De man kan het gevoel hebben niet goed genoeg te zijn. Maar de vrouw kan hier ook last van krijgen, wanneer ze het te snel klaarkomen ervaart als een gebrek aan verbinding. Zeker als de seks voor haar niet alleen gaat over de penetratie, maar over de verbinding.

Waardoor ze de conclusie trekt dat ze niet meer tijd en aandacht waard is. En dit als een gemis of een probleem ervaart. Door deze manier van kijken kan ze niet het probleem oplossen. En de onzekerheid bij de man kan ze hiermee ook niet wegnemen. Want dat is niet mogelijk. Dit is zijn eigen proces. Hij moet hier zelf doorheen. De onzekerheid gaat namelijk veel dieper dan het te snel klaarkomen.

Te snel klaarkomen

Een paar liefdesuitingen zullen de onzekerheid niet wegnemen. Maar het te snel klaarkomen van de man hoeft geen probleem te zijn. De Liefde laten stromen kan ook via de handen of mond. Soms lijkt het wel of seks over het klaarkomen gaat. Zeker wanneer je het te snel klaar te komen als een probleem ervaart. Het is dan vaak een gevecht. Want de seksuele energie is zo krachtig. Waardoor het vanuit angst onbeheersbaar kan zijn.

Door de nadruk te leggen op het te snel klaarkomen, is er geen zuivere verbinding tussen elkaar. Ofwel een verbinding op basis van Liefde. Omdat de aandacht gericht is op het nu niet willen klaarkomen. Dus vanuit angst. Bij zowel de man als de vrouw. Want de vrouw voelt deze stagnerende energie in de man en kan hierdoor haar interesse verliezen.

Want de Liefde stroomt niet meer tussen elkaar tijdens de seks. Er is namelijk sprake van spanning in het lichaam. En vaak van negatieve emoties zoals teleurstelling, soms van veroordeling en onmacht. Het enige wat hiertegen helpt is Liefde. Jezelf en je partner volledig omarmen. Alle emoties zijn goed. Ze zijn er om je te laten weten dat je mag gaan helen.

Je eigenwaarde, onzekerheid en zelfliefde. Want elke keer wanneer je ergens een probleem van maakt, ontstaat dit probleem alleen in je hoofd. Vanuit je hart zijn er geen problemen. Je accepteert niet de situatie, waardoor je vecht en er niets kan veranderen. Pas als je begint los te laten ontstaat er ruimte voor verandering. Want alles mag er dan zijn. Waardoor de Liefde weer kan stromen.

Gerelateerde artikelen

Heling seksuele problemen

Perfecte seks ontstaat niet vanuit je hoofd, maar vanuit je hart

Seksuele onzekerheid overwinnen door je ego los te laten

Seksbeleving is afhankelijk van je verhaal

Mindful seks gaat over wat er nu wil ontstaan vanuit Liefde