Mindful seks gaat over wat er nu wil ontstaan vanuit Liefde

Mindful seks gaat over wat er nu wil ontstaan vanuit Liefde

Mindful seks

Mindful seks gaat niet over de toekomst of het resultaat. Er wil nu iets ontstaan vanuit de verbinding met jezelf en de ander. Want nu is het enige moment dat telt en nu is het enige moment wat je hebt. Alles gebeurt in het nu.

In het nu wijzen je verlangens je de weg naar een seksleven wat speciaal voor jou is. Volledig afgestemd op wie je bent en wat je verlangt. Door stap voor stap je seksuele verlangens te volgen vanuit Liefde.

Deze verlangens gaan over jezelf seksueel uiten op de manier die bij jou past. Door te luisteren naar wat er wil ontstaan vanuit jouw hart. Liefde wil geuit worden. Liefde gaat niet over een resultaat, maar over de bezigheid zelf. Zonder jezelf in te houden.

Het is het creatief en uniek zijn. Mindful seks gaat niet over het streven naar een orgasme. Het gaat om de verbinding tussen elkaar. Zodat je jouw seksuele verlangens kunt delen met iemand die hetzelfde verlangt.

Mindful seks

Want wanneer je dezelfde verlangens hebt, trek je automatisch naar elkaar toe. Omdat je dezelfde verlangens hebt. Waardoor je echt verbinding kunt maken. Verbinding door jezelf te uiten in het moment.

Maar je verlangens kunnen veranderen door een bewustzijnsverhoging. Omdat je steeds meer open staat voor wat er wil ontstaan. Waardoor je eigenlijk van te voren niet weet wat er geuit wil worden. Alleen dat het precies goed is.

Waardoor kan ontstaan waar je beiden naar verlangt. Zodat je geweldige momenten samen kunt beleven. Puur zoals het bedoeld is. De hele dag wordt je onbewust geleid door je verlangens.

Alleen door de drukte in je hoofd kan het zijn dat je niet voelt wat je verlangens zijn. Zodra je jouw verlangens voelt kun je deze uiten. Vanuit vertrouwen en overgave. Waarin je volledig jezelf kunt zijn.

Je ervaart dan jezelf via de ander op een hele fijne manier. Namelijke de pure Liefde die je bent. Samen volg je de stroom van het leven. En kun je optimaal genieten van het moment. Van het samen zijn.

Waarin alles mogelijk is en niets fout is. Omdat je bij elkaar past. Maar wanneer iemand niet meer dezelfde verlangens heeft is het belangrijk om elkaar los te laten. Want loslaten is ook Liefde.

Want zodra iemand niet meer dezelfde verlangens heeft dan is de seks niet wat het zou kunnen zijn. Dit staat los van de Liefde. Verbinding is de combinatie van Liefde en aantrekkingskracht. Alleen Liefde is niet genoeg.

En alleen aantrekkingskracht ook niet. Mindful seks is bewust kiezen om vanuit je hart seks te hebben en niet vanuit je hoofd. Zodat je onvergetelijke seks kunt ervaren precies zoals jij verlangt.

Gerelateerde artikelen

Trio van Liefde, Passie en Seks voor onvergetelijke momenten

Liefdevolle seks is een keuze

Allerbeste seksleven creëren is niet egoïstisch

Seks en Liefde, wie wil dit nu niet in het leven?

Liefde, vertrouwen en overgave tijdens de seks