Hunkering naar intieme en verbindende seks

Hunkering naar intieme en verbindende seks

Hunkering

De tijd van hunkering naar oppervlakkige seks is voor de “spiritueel ontwaakte” onder ons voorbij. Omdat je voelt dat deze seks niet (meer) bij je past. Je voelt een hunkering naar intieme en verbinde seks met een matchende partner.

Een matchende partner is van groot belang. Want een oppervlakkige relatie geeft oppervlakkige seks. Aangezien seks niet alleen een onderdeel van je relatie is, maar ook een afspiegeling is van je relatie. Waardoor de seks laat zien hoe intiem en verbindend je relatie is.

De seks weerspiegelt of je open en eerlijk bent tegen elkaar. Over je verlangens en emoties. Zodra er iets in je relatie onuitgesproken is, is dit voelbaar tijdens de seks. Aangezien je seksualiteit de poort is naar intimiteit. Omdat het verbonden is met je verlangens en emoties.

Hunkering

De hunkering naar intieme en verbindende seks ontstaat zodra je naar je ziel gaat luisteren. En de Liefde in jezelf ontwaakt. Waardoor je geen genoegen meer kunt nemen met oppervlakkige relaties, seks of een niet matchende partner.

Omdat dit jou tegenhoudt om de Liefde die je bent te uiten op de manier die bij jou past. Je volgt je hart en minder je hoofd. Waardoor je andere keuzes gaat maken. Je verlangt naar de nieuwe aarde waarin Liefde een grote rol speelt.

Want je wilt meer vanuit Liefde leven. Oude patronen doorbreken omdat deze op angst gebaseerd zijn. En je voelt de verantwoordelijk om het gemis in jezelf niet via een partner op te vullen. Maar via het bewustworden en helen van jezelf en je eigen seksualiteit.

Je gaat hierdoor de uitdaging aan om jezelf te bevrijden. Zodat je intieme en verbindende relaties en seks gaat ervaren. Waarin alles van jezelf tot uiting komt. Via je  lichaam, emoties en gedachten. Omdat je niets te verbergen hebt. En echt aanwezig kunt zijn.

Pure aandacht voor jezelf en elkaar. Een ont-dekkingsreis van de Liefde. Alleen en samen. Waarin je vrij bent om jezelf te laten zien en uiten. En je jouw verlangens kunt volgen zonder jezelf in te houden of aan te passen. Voor een gelukkig en geweldig seks- en liefdesleven.

Gerelateerde artikelen

Verlangens als drijfveer

Relatiedynamiek vanuit angst

Gelukkig seks- en liefdesleven

Heling seksualiteit is essentieel

De paradox van het leven in Liefde