Relatiedynamiek vanuit angst

Relatiedynamiek vanuit angst

Relatiedynamiek

Wanneer de relatiedynamiek op angst gebaseerd is, kom je in een vicieuze cirkel terecht. Waarin jullie beiden afhankelijk en behoeftig zijn. Terwijl de ene afstandelijk is en de ander juist niet. Maar je voelt allebei de angst voor afwijzing.

Waardoor je vaak de mannelijke of vrouwelijke energie in jezelf onderdrukt. Omdat je wilt voldoen aan een bepaald beeld van vrouw of man zijn. Waardoor je juist de verbinding met jezelf kwijtraakt. En je niet jezelf durft te zijn en te uiten.

Relatiedynamiek

Je speelt een rol die niet werkelijk bij je past. Want wanneer jij jouw seks- en liefdesleven voornamelijk vanuit je vrouwelijke of mannelijke energie ziet en handelt, zal dit eenzijdig zijn. En dit gemis in jezelf zoek je bij je partner.

Waardoor het niet vervullend of voldoeninggevend is. Omdat de diepe intimiteit en echte verbinding ontbreekt in jezelf als met je partner. Aangezien je een deel van jezelf negeert. Vaak vanwege een onbewuste verlatings- of bindingsangst.

En hierdoor handel je niet vanuit Liefde. Ook al denk je van wel. Maar je hebt je hart gesloten uit angst. Waardoor je jezelf niet echt laat zien en je niet uit wat je wilt, denkt en voelt op een liefdevolle manier. Terwijl je hier wel graag naar verlangt.

Door de mannelijke en vrouwelijke energie in jezelf in balans te brengen ga je de op angst gebaseerde relatiedynamiek doorbreken. Want je gaat jezelf bevrijden van de beperkende mannelijke of vrouwelijke rol die je speelt.

Zodat je diepe intimiteit en echte verbinding gaat ervaren in je seks- en liefdeleven vanuit Liefde. Waarin de samensmelting van de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf de basis is. Waardoor je Liefde gaat zijn, ontvangen en uiten.

Gerelateerde artikelen

Verlatingsangst

Bindingsangst

Stromende Liefde in je relatie behouden

Liefde aanraken en gevoelens voelen

Stabiele relatie mist vaak passie en plezier