Misverstanden over de Liefde

Misverstanden over de Liefde

Misverstanden over de Liefde

Hieronder 5 misverstanden over de Liefde die ervoor zorgen dat Liefde zo lastig te ervaren is. Liefde, wie wil er geen Liefde ervaren? Het is vaak een hele zoektocht. Of een afgesloten hoofdstuk wanneer je het niet gevonden denkt te hebben.

Terwijl Liefde je altijd blijft roepen. Je kunt er bijna niet omheen. Want niemand kan leven zonder Liefde en echt gelukkig zijn. Door een terugkerend gevoel van leegte in jezelf. Doordat Liefde niet is wat vaak gedacht wordt wat Liefde is.

5 misverstanden over de Liefde

1. Liefde is iemand extra leuk vinden

Liefde hoeft niet te betekenen dat je diegene ook leuk vindt of diegene passend is. Want Liefde gaat niet over wel of niet iemand leuk vinden. Het is je natuurlijke staat van zijn en is niet afhankelijk van het gedrag van iemand.

2. Liefde is eindigend

Liefde gaat nooit over. Wanneer je geen Liefde meer ervaart voor iemand was er geen sprake van Liefde. Maar van afhankelijkheid en behoeftigheid. Omdat je iemand extra leuk vond omdat diegene aan jouw verwachtingen voldeed.

3. Liefde heb je nodig van anderen

Liefde is je natuurlijke staat van zijn. Hiervoor hoef je alleen een liefdevolle verbinding met jezelf te maken. Waardoor je de Liefde van iemand anders niet nodig hebt. Zodat je iemand anders volledig vrij kunt laten en de Liefde vrijwillig kan stromen.

4. Liefde moet je bewijzen

Liefde is. Hoe dit geuit wordt is totaal niet belangrijk als jij de Liefde van je partner niet nodig hebt omdat je zelf Liefde bent. Een bewijs van Liefde willen zien gaat voorbij aan de Liefde zelf. Liefde hoeft nooit bewezen te worden.

5. Liefde is beperkt tot enkele personen

Liefde ervaren voor enkele personen is niet mogelijk. Je ervaart Liefde voor iedereen omdat je in verbinding bent met de Liefde die je bent. Waardoor je de Liefde in iedereen kan zien en hierdoor voelen. Ongeacht je eigen voorkeuren.

Gerelateerde artikelen

Misverstanden over seks

Is het Liefde en hou je van mij?

De paradox van het leven in Liefde

Gelukkig seks- en liefdesleven

Geheelde seksualiteit is liefdevol