Vervullende seks of opvullende seks

Vervullende seks of opvullende seks

Vervullende seks

Vervullende seks ontstaat door de Liefde. Terwijl opvullende seks vanuit het ego is. Om de leegte in jezelf, door een gebrek aan Liefde, op te vullen via een ander. Deze seks heeft een hele andere basis dan vervullende seks.

Vervullende seks

Want bij vervullende seks stroom je over van Liefde. Waardoor je niets van je partner nodig hebt. Er hoeft namelijk geen leegte via de seks opgevuld te worden. Zodat je vrij bent om te kiezen met wie. En hoe jij het liefst seks hebt.

De seks is hierdoor puur en liefdevol. Je ervaart ontspannenheid, levendigheid, tevredenheid en veiligheid vanuit jezelf. Zodat dit tijdens de seks voelbaar is en de basis vormt voor geweldige seks. Met echte verbinding.

En diepe intimiteit. Wat niet mogelijk is bij opvullende seks. Omdat de basis daarvan angst is. De angst om afgewezen te worden. Omdat je jezelf ook nog afwijst. En daarom een ander nodig hebt om je goed te voelen over jezelf.

Eigenlijk gebruik je de ander. Waardoor de Liefde niet kan stromen. Door de verbinding met jezelf ofwel de Liefde te herstellen, bevrijdt je jezelf van je behoefte aan opvullende seks. Zodat je vervullende seks kunt ervaren. 

Deze vervullende seks heeft niets te maken met je partner. Of hoe de seks daadwerkelijk is. Maar de manier waarop je seks hebt. Je intentie en of je in staat bent om de Liefde te laten stromen. Zowel in jezelf als naar je partner.

En de Liefde zorgt voor nog zoveel meer. Zoals echte verbinding en diepe intimiteit. Want je hebt geen masker meer op. Je bent volledig aanwezig. Verwacht niets van je partner zodat je beiden vrij bent om jezelf te zijn.

Zodat tijdens de seks kan ontstaan wat wil ontstaan vanuit Liefde. Zonder iets na te willen streven. Maar puur om de Liefde te delen met je partner. Deze bevrijding van je ego brengt je in hogere sferen. 

Want elke aanraking raakt je hart. En je volgt je verlangens. Terwijl je ook lichamelijk geniet van de seks met je partner. Dit is zeker niet onbelangrijk. Kies daarom voor een matchende partner. Zodat je jezelf kan laten gaan.

Seks is hiervoor de perfecte manier. Aangezien het de bron is van jouw levensenergie. Waardoor goede seks zoveel voordelen heeft. Zowel lichamelijk, emotioneel, mentaal als spiritueel.

Gerelateerde artikelen

Onvervulde behoeften in een liefdesrelatie

Onvoorwaardelijk liefhebben is geen pleasegedrag

Ontwaken, in verbinding zijn en helende seks

Geil zijn, mag jij dat van jezelf zijn?

Liefde en seksuele gevoelens