Liefde en seksuele gevoelens

Liefde en seksuele gevoelens

Liefde en seksuele gevoelens

Van Liefde en seksuele gevoelens kan gedacht worden dat deze door je partner of iemand anders ontstaan. Terwijl de Liefde en seksuele gevoelens niets met je partner of iemand anders te maken hebben.

Liefde en seksuele gevoelens

Want Liefde en deze gevoelens zijn niet afhankelijk van iets of iemand anders. Echter wordt dit niet altijd zo gezien en ervaren. Waardoor de Liefde en seksuele gevoelens vervormt worden tot een ego behoeftigheid.

Met als gevolg een gemis aan Liefde en deze gevoelens  wanneer deze afwezig lijkt. Terwijl dit nooit afwezig is. Het enige wat afwezig is is de verbinding met jezelf. De Liefde die jij bent inclusief alle gevoelens. 

Door de afhankelijke Liefde en gevoelens te doorzien, ontstaat er vrijheid. Zowel voor jezelf als je partner. Zodat je de Liefde en deze gevoelens vrij kan laten stromen. Ongeacht of je partner deze beantwoordt.

Je uit de Liefde en gevoelens op je eigen manier en wanneer jij dit voelt. Niet vanuit behoeftigheid en afhankelijkheid. Maar vanuit een diep innerlijk voelen. Wat los staat van je emoties.

Want wanneer je de Liefde en seksuele gevoelens negeert veroorzaakt dit een tweestrijd in jezelf. Terwijl de Liefde en deze gevoelens altijd te ervaren is. Tenminste als je dit niet meer negeert.

Zodat je jouw partner of iemand anders niet nodig hebt om Liefde en deze gevoelens te ervaren. Je partner is jou hierdoor niets verplicht. Het samenzijn is dan echt een vrijwillige keuze.

Waardoor de term relatie bijna overbodig is. Aangezien de vorm losgelaten wordt. Voor het ego is dit echter onmogelijk te begrijpen en te ervaren. Het ego heeft voorspelbaarheid, vastigheid en regelmatigheid nodig.

Liefde daarintegen gedijt overal. En is vrij. Het heeft niets van iemand nodig om te bestaan. En kan hierdoor altijd en oneindig stromen. Vanuit jou naar iedereen. Zonder verwachtingen.

Gerelateerde artikelen

Gebrek aan intimiteit ervaren

Knuffelen is geen vervanging van seks

Het licht in de duisternis

Heilige tempel van de vrouw

Gelukkig zijn met je seksleven