Gelukkig zijn met je seksleven

Gelukkig zijn met je seksleven

Gelukkig zijn

Geluk ontstaat niet door te krijgen wat je wilt van je partner. Voor je ego is dit belangrijk. Maar voor je ziel niet. Geluk is niet zomaar een gevoel. Het is je natuurlijke staat van zijn. Je hoeft daarom niets na te jagen om gelukkig te zijn.

Gelukkig zijn

Gelukkig zijn met je seksleven gaat over in verbinding zijn met jezelf en aanwezig zijn in het huidige moment met je partner. Het huidige moment bevat alles. Niet zozeer jouw partner. Dat is ook niet de taak van je partner.

Door echt aanwezig te zijn en in verbinding vanuit Liefde is er niets anders mogelijk dan gelukkig zijn. Wanneer je niet gelukkig bent met je seksleven betekent dat je niet in je natuurlijke staat van zijn bent. En je niet kiest vanuit Liefde.

Want zodra je vanuit Liefde kiest kom je in lijn met het leven. Je kiest voor een matchende partner zodat het samenzijn tijdens de seks zich op een natuurlijke manier kan ontvouwen. Zonder inmenging van wat hoort of zou moeten zijn.

Waardoor het samenzijn tijdens de seks draait om de Liefde met alles wat er op dat moment is. Geen onderdrukking of het negeren van delen of emoties van jezelf en je partner. Zodat alles aanwezig kan en mag zijn. En kan stromen.

Je kunt dan echte verbinding maken en diepe intimiteit ervaren. Omdat alles van jezelf aanwezig is. Ook je diepste verlangens die je laten zien hoe jij jouw Liefde mag uiten op je eigen en unieke manier tijdens de seks.

Door deze verlangens te negeren uit angst, stagneert je levensenergie. En kan de Liefde niet stromen tijdens de seks. Het voelt afstandelijk en oppervlakkig. Aangezien de echte verbinding ontbreekt.

En het geluksgevoel er ook niet is. Gelukkig zijn tijdens de seks is niet afhankelijk van je partner. Maar van de keuzes die jij maakt. Keuzes die bij je ziel passen zodat je vanuit je natuurlijke staat van zijn seks hebt.

Gerelareerde artikelen

Seksproblemen oplossen

Behoefte aan veiligheid

Seks als eerste levensbehoefte

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

De zevende hemel ervaren