Seksproblemen oplossen

Seksproblemen oplossen

Seksproblemen

Maar misschien niet op de manier die jij in gedachten had. Want vaak richt je jouw aandacht op de seksproblemen, wat heel logisch lijkt. Echter voor het oplossen ervan mag je er juist van loskomen. Door er op een andere manier naar te kijken. En te gaan voelen.

De verhalen doorzien die jij op de seksproblemen geprojecteerd hebt waardoor je denkt dat er iets mis is en je een tekort ervaart. Dit is menselijk, maar niet helend. Het tekort willen oplossen is eigenlijk niet de oplossing.

Want je gaat dan voorbij aan de oorzaak. Namelijk de verbroken verbinding met Liefde. Hierdoor ervaar je een tekort en ervaar je seksproblemen. Terwijl er alleen maar sprake is van de situatie niet willen accepteren. En het in strijd zijn met jezelf.

Seksproblemen

Je vindt dat je seksleven anders moet zijn. Anders ervaar je een tekort. Je richt je voornamelijk op iets wat moet veranderen. Alleen verandering begint altijd eerst in jezelf. Hoe jij met de seksproblemen omgaat.

Kun je hier naar kijken vanuit Liefde? Of kijk je nog vanuit angst? De manier waarop je kijkt, bepaalt hoe jij de situatie ervaart. Vanuit Liefde zijn er eigenlijk geen seksproblemen. Omdat je de situatie niet jouw gemoedstoestand laat beïnvloeden.

Je voelt de Liefde voor jezelf, je eigen seksualiteit en je lichaam. Zelfs voor de seksproblemen en onderliggende oorzaken. Het is gewoon een ervaring. Niet een gewenste of ongewenste. Zodat de Liefde kan blijven stromen. En je de emotionele lading er vanaf haalt.

Door het herstellen van de verbinding met Liefde heel je jezelf en de situatie. Je seksproblemen verliezen dan de negatieve betekenis. Waardoor je in staat bent om op een andere manier te handelen tijdens de seks.

Een manier die past bij de Liefde die je bent. Door de Liefde te uiten op een vrije en unieke manier tijdens de seks. Zonder angsten, oordelen en verwachtingen die in de weg staan. Zodat kan ontstaan wat wil ontstaan.

Vanuit pure Liefde. Liefde is niet alleen een mindset. De Liefde echt voelen en belichamen is net zo belangrijk. Hiervoor is (spirituele) bewustwording voor nodig. Dit pad van de Liefde is een roep van de ziel om thuis te komen in jezelf.

Je voelt of je hier al aan toe bent. En de Liefde durft toe te laten. Durft te voelen en je open te stellen voor alles wat leeft in jou. Alle delen van jezelf die je weggestopt hebt. Of de delen die gewond zijn en vanuit een overlevingsstrategie handelen.

Dit is een bewustwordingsreis waarin het helen van je eigen seksualiteit een onderdeel is. Het gaat dan niet zozeer om het oplossen van je seksproblemen. Maar over het herstellen van de verbinding met Liefde en je eigen seksualiteit.

Gerelateerde artikelen

Seksuele bewustwordingsreis

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Experimenteren en grenzen verleggen

Verandering in je seksleven is natuurlijk

Erectieproblemen, penetratie- en prestatiedrang