Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Natuurlijk seksritme ont-wikkelen

Natuurlijk seksritme

Je natuurlijke seksritme is een onderdeel van je unieke seksblauwdruk. Dit bepaalt onder andere hoe snel je opgewonden raakt. En hoe vaak je zin hebt in seks. Ook op welk moment van de dag je de meeste zin hebt en hoelang je seks wilt. Evenals het ritme van de bewegingen tijdens de seks.

Maar wanneer je seksueel uit balans bent door je energieblokkades en je seksuele energie ofwel je levensenergie geblokkeerd is, zal je seksritme ook in de war zijn. En je natuurlijke ritme verborgen blijft. Waardoor je deze niet kunt volgen.

Met als gevolg dat je tegen je eigen levensstroom in zwemt. Dit kost je energie. Terwijl seks je juist extra energie geeft. Aangezien je seksualiteit de bron is van jouw levensenergie. Je seksritme volgen is daarom geen overbodige luxe.

Natuurlijk seksritme

Je kunt je seksritme ont-wikkelen door naar je lichaam te luisteren. En je seksuele ofwel energetische blokkades op te ruimen. Waardoor je seksritme zich op een natuurlijke manier kan ontvouwen. Los van je ego behoeften. En je angsten, oordelen en verwachtingen.

Maar puur op basis van je verlangens om de Liefde die je bent te delen. Met 1 partner of meerdere die nagenoeg dezelfde seksblauwdruk heeft/hebben. Zodat je in staat bent om je eigen seksritme te volgen zonder jezelf in te houden.

Of aan te passen. Want seks met compromissen is schadelijk voor jezelf. Je blokkeert hiermee je eigen levensenergie. Seks die vrij en afgestemd is op je ritme en blauwdruk zorgt voor echte verbinding en diepe intimiteit.

Waardoor de seks niet alleen lichamelijk, maar ook emotioneel, mentaal als spiritueel een geweldige ervaring is. Het is de ultieme samensmelting met je partner(s). Want je gaat voorbij het ego en de Liefde kan stromen. 

Deze Liefde maakt het verschil. Liefde is wat de seks tot een uiting van je ziel maakt. Zodat je helemaal jezelf kunt zijn en kunt laten gaan vanuit passie, overgave en vertrouwen. Met het gevoel van de hemel op de aarde.

Gerelateerde artikelen

Seks als eerste levensbehoefte

De zevende hemel ervaren

Bewustzijnsniveau en waarheid over seks

Seksblauwdruk is bepalend of partner een match is

Seksuele aantrekkingskracht is niet oppervlakkig

<span;>